MrJones512 Creative Commons License 2023.12.04 0 0 17567

Én is csak úgy jövök-megyek, mintha mindig itt volnék. Pedig nem. :)

Najó. Ha úgy vélem, hogy a partner még várna valamit, akkor azért elköszönök/jelzem, hogy "megyek".

Sörben kérlek sose voltam szakértő (kétféle sört ismertem: a rosszat, meg a még rosszabbat), a covid óta pedig gyakorlatilag mindenféle szesz pocsék ízű, amit csak kóstoltam.

A szőlőt tartalmazó szeszek (legyen az bor, pezsgő, konyak, akármi) rohadt mazsola ízűek, a vodka avas gépolaj, a sör meg csak egyszerűen kapott valami dohos mellékízt. Egyedül tán a teljesen szintetikus (alkohol+cukor+aroma) likőrök maradtak, amik.

Elméletileg mindkettőt ittam valaha, de még covid nélkül is elém tehetnék bármelyiket - fel nem ismerném.

Tényleg jó sört azt mindösszesen egyet ittam, még az egyik BNV-n: csapolt Tuborgot. (Dobozosban régen lehetett kapni aranyszínűt. Na, az még hasonlított rá! A mostanában kapható zöld már szinte semmivel sem különb, mint a többi.)

Esetleg talán még az üveges Millert tudnám ajánlani, vagy a Bittburgert.

"Alkoholmentesben"* viszont eddig a Gösser Natur Zitrone volt az egyetlen iható (a többi gyártó valószínűleg azt hiszi, hogy citrom=citromsav és kész).

*A 2%-os, tehát nem teljesen alkoholmentes a jó!

Előzmény: Calamayca 2.0 (17566)