Ice bébi!
Én még soha, senkinek nem voltam az édes, drága arany bogara! Mingyár rínom kell... Hát léteznek még ily lovagok e planétán???
Homlokomra hökkenetredők telepedtek, amint ama titokzatos gépromboló háziplebejusról írtál... Nem először támadnak fel bennem olyféle sandaságok, miszerint pm-et, Sallyt és szeginy engemet valójában 50 körüli, begyöpösödött papucsférjek ajnároznak, nyakukon 3-4 visító kölökkel... Ha nem így van, nyugtassatok meg!!!
Azt a számot meg küldeném vadul, ha nem rinyálnék attól, hogy valami oltári nagy átejtés rejlik a dolog megett... (Ebből is látszik: önbizalmam kb. ott tart, ahol a magyar futball...) Igazán bebizonyíthatnád nekem, hogy nem az ájerbe beszélsz összevissza, hanem epedésileg vagy irántam! Félre ne érts: nem benned kételkedem - sokkal inkább magamban. Hiába, a vég nélküli tipródások, bánatoskodások idáig juttattak...
Szóval küldj egy jelet az égből s én röppenek, mint megkergült gyurgyalag!
Bélák, ti már megin hadováltok zöldeket! Eccer üvegpalota és dolbi szterenyó szisztem péemnek, másszor meg lépjünk túl a virtuálkodó smacikon... Ez nálam nem dzsanáz, szivi! Látod, bezzeg Ájsz mily monogám lesz lassacskán? Ha egy kicsit még kitart, jutalma is lészen... Már ha számára jutalom lesz az, hogy kegyeimben részesül, hm-hm...
Kedves pm, látod, nagy elmék találkozása! Nincs is jobb egy kis kreténkedésnél! Az a telefonkönyv görcsbe rántotta az összes nevetőizmomat és órákba telt, mire a szájvégeim közti távolság kisebbre húzódott, mint Steven Tylernél...
Pák és (egyelőre) virtuális csóklászkodás!
Bookshie-tok
U.i.: Dear Ice, sosem tudom, mikor kavaroghatok gépközelbe, ez munkahely, szívem! Áltajjában reggel - de néha délben és délután. Na, segítettem?