Albi, úgy kerültél képbe, hogy épp két-három hete vetetted fel, miért nincs többek között BLSociety az MHH-ban, mikor igazán megérdemelnék.
Egész pontosan ezt írtad:
"Aztán simán lehetett volna: Soilent G., Karma To Burn, Buckcherry (hallottad már?), Sally, Nebula, Black L. S. - de sehol semmi. Aztán ezek a zkarok, rajongók mégse panaszkodnak, hogy hú, de sötét a helyzetük, meg hogy azért nem kapnak esélyt a zeneszakmától, mert stonert játszanak."
A Subhuman nekem is tetszik, mindig is nagyon szerettem őket, de az egyes/kettes S.Row hangulata, lendülete, érzésvilága hiányzik belőle. Vannak rajta állat nóták (kapásból 5-6), de érződik az akkori korszak producer-mentalitása. Koncerten még sokkal erőteljesebben szóltak amúgy a Subhuman témák.
A Skid Row európai zenei gyökerekkel rendelkező amerikai metal banda volt a Subhumanig. Valamiből bármit nem lehet kihozni - ezt a hibát sokan követték el akkoriban. És az ilyesmi csakis utólag derülhet ki. Nekik csakis Michael Wagenerrel lenne szabad dolgozniuk szerintem.
Más. Mintha akkoriban is olyanokat mondtak volna, Rachel talán, hogy ez dupla vagy semmi. Vagy elfogadják tőlük ezt az anyagot az emberek vagy óriási zakó lesz. Az utóbbi jött be.
Amiket Baz énekel ott, azokra méltán lehet büszke, lesz is újra, ha a sebei majd begyógyulnak. Neked nem lenne savanyú a szőlő? Ozone Monday?! Ha-ha!
Szerintem egyébként nélküle a S.Rownak még a legjobb menedzsmenttel sincs esélye. Ilyen karizmatikus frontemberből nem sok szaladgál a világban.