phls
2000.05.02
|
|
0 0
544
|
Sebaj, rumci, az infóid alapján tudtam végül is beszélni Keszler professzor asszonnyal (de azért kérlek, add oda neki az emilt). Nem sok jóval bíztatott, szerinte az Akadémiai Kiadó eléggé rámenôs és pénzéhes. Egy új változaton dolgoznak, a 11.1-es verzión, azaz nem 12-es lesz.
Viszont most nemrég beszéltem Fábián professzor úrral. (Az ô lakástelefonját meg Keszler Borbálától tudom – micsoda árulkodós tanszék :-) Ô valahogyan a praktikusabb oldaláról fogja meg a dolgot, úgy éreztem. Szerinte a Szabályzatnak nincs "jogállása". Valahogyan azt vettem ki a szavaiból, hogy ha nem egy, hanem mondjuk 2-3 részletben tesszük fel, akkor már nyerôk vagyunk. Tájékoztatást kért a munkánkról. Ô is meg Keszler Borbála is megnyugvással fogadta, hogy Kemény Gábor segít nekünk.
Levélben kértem a Szerzôi Jogi Szakértôi Testületet, mondjon szakvéleményt a Szabályzatról. Hiába mondtam, hogy nekik is megvan, csatolnom kellett a saját példányomat :-(. Náluk egy ilyen eljárás 120 rongynál kezdôdik – én meg pont ennyi támogatást kértem tôlük. Szerintem nem csinálják meg ingyen, de holnap majd meglátjuk.
Az idôpontokról késôbb írok. |
|