Torrente_az igazi Creative Commons License 2023.11.28 0 1 3890

Amennyire én tudom, a mell az emberi fajnál azért gömbölyű és kiemelkedő, hogy vizuálisan ellensúlyozza a női fenék erőteljes szexuális látványát. Legalábbis egyes etológusok szerint. Az mindenesetre bizonyos, hogy a többi főemlős nőstényei logó, lapos mellűek. A szoptatásra ugyanúgy jó az is, azaz az elsődleges funkciója nem csorbul az alaktól. A plasztikai beavatkozás nyilván amolyan vizuális tuning és önbizalom erősítő. Hogy megéri-e már más kérdés. Vitathatatlanul nyűgös dolog, komoly egészségügyi kockázatokkal. Gyakran pedig indokolatlan is az implant betétele.

Számomra a legnagyobb női rejtélyek egyike nem a mellplasztika (ami valamilyen szinten még érthető), hanem a műköröm. Nem találkoztam olyan férfivel, akinek tetszene. Egy férfi számára a saját, ápolt, kezelhetően rövid, természetes színű köröm a szép (amennyire foglalkozunk ilyesmivel). A műköröm mizéria nagyon jó példája arra, hogy a nők leginkább nem is a férfiaknak akarnak tetszeni, hanem ez leginkább a többi nővel fenntartott folyamatos hidegháborús fegyverkezés eszköze. Mintha lenne egy női hierarchia is, amelyben a helyet a férfiak közötti kapósság/kívánatosság illetve a megszerzett férfi státusza adná meg. A minden kultúrára jellemző női túlöltözöttség és túldíszítettség, a gazdagság és tehetősség hirdetőtáblájává tette a nőket. Ha összehasonlítjuk, a férfiak öltözéke mindig jóval szürkébb és jellegtelenebb volt.

Íme egy filmes példa, bár ez kissé extrém: https://www.youtube.com/watch?v=q5Sq1Pax7h8

Szóval valahol a női státusz származtatott státusz és nem igazán belső értékeken, emberi tulajdonságokon alapul. Az eszközei pedig a külsőn és az életkörülményeken alapulnak, az állandó kaotikus cicaharc hidegháborús eszközei ezek.

A ma státuszmintái pedig a nőket meglehetősen rossz irányokba viszi el. A festett műkörmös/műmellű, ostobenkó kurva, akinek a barátja bömbivel járó influenszer, meglehetősen elszomorító példa. Pláne ha összehasonlítjuk korábbi, egészségesebb és életképesebb kultúrák nőképeivel: Cornelia, a Gracchusok anyja; Kanizsai Dorottya , Bingeni Szent Teréz stb.