Halászkirály polgártársam,
érdekes írás :)
Persze, h ezt vettem ki a kispálból...:)) Most + má fingom sincs mit akartam írni :)
Nekem túlzottan Lovasi és Gallagher szövegei sem jönnek be, a kezdeti Oasissal + semmi bajom, csak azóta kurvultak el.
"ha egy zenekar nem eszetlen, idióta dalszövegeket nyom (akár itthon, akár Angliában), akkor az kompatibilis Európa bármelyik felén."
Na persze, mondjuk mit értünk kompatibilisségen? Eszetlen szöveggel ugyanez a helyzet, veszik mindenhol. Pontosan nem értem mit kell ebből kihoznom.
Hangmérnökséghez hozzátenni nem tudok, abszolút lámer vagyok ebben a témában (is). Mondjuk az azért feltűnő, h egy ultrakommersz divatzene magyar megfelelője fényévekkel rosszabbul szól, mint kinti társai (ettől függetlenül szar mind2).
norts polgártárs,
"mindennemű zene alapja az ANGOL nyelv"
Nana, néhány név: Iglesias (a papa),Santana (is-is), más styleból: Rammstein, de mondjuk a Toten hosen sem csak angolt dananász.
Celentano bácsi is zsilliárdos lett a gorillaitaliano stílusával :)
És ha már más a fíling, akkor mé kellene brittül nyomulni?
____
+ ütősséghez: ütött az az Edda + mobil régen azért magyarul is, + URH, VHK és társai is.
____
tegnap rákukkantottam a Z+ csodára, ment valami "Eleven Hold" - félfüllel elég brittnek tűnt, ének: magyar.
xpt