CrepOne
2023.11.24
|
|
0 0
17023
|
Idő közben tudtam szerezni egy bontott, működőképes komplett ac-t. Többfélét találtam, mármint más volt a cikkszáma, pedig ugyanúgy 1.2-es b12s1-ből lettek kiszedve. A biztonság kedvéért azonos cikkszámú darabot kerestem, ez biztosan jó lesz, gondoltam. A cikkszámokat azért elmentem, mert nem tudom, hogy a jelenlegi meddig fog működni, így nem árt felkészülni. A videó alapján beszereltem. Eddig tökéletesen működik. A régit elrakom azért tartalékba a biztonság kedvéért. A kiszerelés valóban nem volt annyira vészes, bár a kis rögzítőgyűrűvel megszenvedtem, mert az istenért nem akart megindulni a sok kosztól. Visszafelé már egész egyszerűen ment. Elsőre azt hittem, hogy nem lesz jó, mert gyújtásra nem volt ennek se semmi hangja. A régihez képest legalábbis. Az elég hangosan búgott már akkor is. De maga a pumpa működik. Közel hajolva hallani, hogy halkan " zúg ". Viszont rettentően koszos volt a pumpa a régi ac felső része. nem tudom, hogyan, de kb fél óráig takarítottam, mert kiszerelésnél meg kell dönteni egy kicsit, illetve folyik is a benzin. Nem akartam, hogy tele menjen kosszal a tank. Lövésem sincs, hogy oda hogy tud ennyi kosz bejutni, hisz az a tank felső része. Gondolom valahogy mégis be-be jut a víz / sár.
|
Előzmény: cipic (17022)
|
|