"Korábban a Sziklát emlegettem, de őt már én sem tartom jó ötletnek."
A Szikla mint jedi? Szerintem túl fonottkalács hozzá.
Őt komolyabb scifiben legfeljebb valamelyik warhammer 40K-s filmben tudnám elképzelni, mint űrgárdistát. Annak megfelelne, SzVSz.
"Viszont mit szólnátok Keanu Reeveshez? Beleért abba a korba, hogy öreg, szakállas Jedit játsszon, szeret harcművészkedni és éppen megfelelő lenne valami akciódús filmhez, ami legalább 100 évvel a Baljós árnyak előtt játszódik."
Nna, ő igen! Szerintem a hét bármelyik napján jobban nézne ki jedinek öltözve, mint Ewan McGregor.
Hát még ha azzal kezdődne a sori, hogy a birodalmiak lelövik a kutyáját.
Vagy mittudomén felrobbantanák a házi groguját. Mondjuk bolygóstul együtt, valami kőből épült, fakerekű, frédibéni-style Halálcsillag v0.001-gyel. Ez még jobb, mer' a mandalorianben egy életre megutáltam azt a nyálas, nyomorult műcukiságot és ez számomra nagy elégtétel lenne.
"Így szabadon lehet kreatívkodni, miközben Yoda személyében bele lehet rakni egy ismerős karaktert is."
Csak ha megfikkan már az elején... a francnak kell még egy lézerbugylibicskás, pattogó, zöld gumicukor.
Elintézhetné mondjuk Darth Vérmes egy lézerhúrozású teniszütővel. Vagy egy légycsapóval. Vagy csak simán rálépne harc közben. Véletlenül.
Egyedül akkor tudnám támogatni, hogy életben maradjon, ha olyan figura lenne, mint a bölcs Zöld Genyó mester.
Úgy akár lehetne saját sorozata is! (Amelyben kiderülne, hogy az egykor délceg, két és fél méteres zöld csávó (lásd még: Szikla) hatszáz év alatt végigvedelte-cigizte-kúrta a galaxist.
Oda-vissza.
Kétszer.)
Mind1.
Keanu +1 szavazat.