hamvasat Creative Commons License 2023.11.24 0 3 89040

Egyébként az 1300-as GS ügyében dűlőre jutottam. Le is írom, mert kíváncsi vagyok, hogy egy év múlva is ugyanezt fogom-e gondolni.

Vettem egy menetrögzítő kamerát, de mivel a gerincem miatt kimaradt az idei szezon, nem szereltem fel, meg azt gondoltam, hogy 1300-as GS-re àt fogok térni. De élőben megnéztem és sajnos nekem egyáltalán nem tetszik a filigránsága, meg a jellegtelen kínai kacat kinézete. A legjobban a sorjás nyekenyóka műanyag elemek ábrándítottak ki.

Úgyhogy télen nyomom keményen a gyógytornát és csinosítgatom az 1250-et, amire ha ránézek, meggyönyörködtet.

Téli programként felszerelem a menetrögzítő kamerát, meg kapok karácsonyra egy android autós kijelzőt a gyári navi helyére és megtérek a google maps egyházba Zöldi atyához.

Sikerült szereznem airbrushal blokkra fújható kerámia bevonatot, úgyhogy lekerámiázom az egész motort. Sosem használtam, kíváncsi vagyok milyen.

Meg vettem egy adag fóliát Mdesign színekben, megpróbálom feldobni vele a motort. Ha béna lesz, leszedem, oszt jóvan.

Ezzel el is jön a tavasz, remélem a gerincem is oké lesz addigra. Izomzat már elég erős, de a gyulladás nem akar elmenni. Mondjuk mondta is a gyógytornász, hogy az ideg az nehezebben "nyugszik meg".

Egy szónak is száz a vége, bármennyire vártam az 1300-as GS-t, marad még jó ideig az 1250, mert egyszerűen tökéletes motor és kész.