Horpa1 Creative Commons License 2023.11.23 0 0 89010

Szia Attila170!

Annyira igaz a hazai motorkerékpár eladásra amit írtál😂 Én fanatikusan rajongok, szeretem a motorokat, sokat foglalkozom velük, több mint hobbi, ezért is jónéhányat vettem-adtam már el az elmúlt években és megannyi hasonló és cifrább sztorim van érdeklődők kapcsán 😆 türelem és megfelelő helyén kezelés, lazaság kell hogy ne húzd fel magad, mikor a sokadik egyeztetett időpontra sem érkezik meg emberünk, akit ha fel mersz hívni meg van sértődve, meg Ő már másik motort néz, amivel nem lenne baj, ha nem b@szná el az Én időmet, mert lemondani nem tudja, akarja, meri vagy tudom is én.

Motorcsere: Én azt az álláspontot képviselem, hogy a benzines masinák órájából egyre gyorsabban pereg ki a homok, ezért kellett elengednem a DOHC-t, amit imádok, de inkább egy modernebb LC-t tankolok most benzinnel, hogy ha 20 év múlva visszanézem a fotókat, ott is egy modernebb motort lássak. Amit nagyon jól kiemeltél te is, hogy sajnos nem leszünk fiatalabbak, nem lesz jobb reflex, jobb látás, kell a modernebb, így jutottam én is erre a döntésre, hogy elengedjem a DOHC-t és ha megjelenik az 1300 v. 1400 GS Adv. akkor lehet befizetek egyre (1300 GS sztm Nem GS csak rá van írva, nekem kicsit sem tetszik), mert az idő rohamosan telik, szeretném a lehető legjobban megélni azt és ehhez a közlekedési morálunk kapcsán kiemelt fontossága van a beépített biztonságtechnikai elemeknek, könnyebb motornak, rövidebb fékútnak. 

Akár kinek is lesz tapasztalata Új Gs kapcsán, várjuk a beszámolóját itt a Fórumon.

Üdv. Horpa

Előzmény: Attila170 (89003)