veled értek egyet, szerintem Hokuseihonak fantasztikus adottságai vannak, de nem az adottságait legjobban kamatoztató harcmodorral küzd. ex-Hakuho mintha lemondott volna róla mióta Hakuoho berobbant a sumo világába.
Hokuseihonak egy olyan oyakata kellene, aki ki tudná hozni belőle a maximumot. a srác jelenleg az adottságainak kb 10%-át hozza, és még ez is elég, hogy egy közepes, alacsony maegashira szintet hozzon. persze ehhez nem csak egy kiváló oyakata kell, hanem maga Hokuseiho akarata és egészséges test is. ne feledjük Hokuseihonak már volt egy komolyabb sérülése, nem tudjuk, hogy az mennyire gyógyult tökéletesen, és hogyan befolyásolja a teljesítményét.
egyébként így félidő után szerintem ez egy egész jó torna, bár nekem nagyon hiányzik Ochiai/Hakuoho. Atamifuji nyereget, de nem sanyakus módon, hanem általában hosszú, szenvedős, sokszor vesztett pozícióból megfordított meccseken. engem még mindig nem győzött meg ez a srác.
Hoshoryu sokadjára veri meg saját magát, neki nem ártana egy sportpszihológus. Kotonowaka tetszik, szépen fokozatosan, szinte a kertek alatt halad előre.
Kirishima hozza kötelezőt, a maximáluis minimumot, és ki tudja, annyira kiegyenlített ez a mezőny, hogy akár még a T-rex karú Takakeisho is győzedelmeskedhet, és lehet még egy yokozunánk a japánok nagy megelégedésére, bár továbbra is vallom Takakeishónak NINCS yokozuna sumoja.
csak őszintén reménykedem benne, hogy Hakuoho épen, egészségesen, fitten és erősen tér vissza, mert abban a srácban tényleg látom egy meghatározó yokozuna lehetőségét.
Ichiyamamoto hamarosan erősebb ellenfeleket fog kapni, ezért szerintem hamar kiesik a yusho harcból. majd meglátjuk.