Migráció fog durvább mérteteket ölteni.
Pár év múlva elmegyek egy ázsiai, afrikai országba magyarországról.Nem lakni de 1-2 hét belefér szerintem.aHHOZ MEG MINEM SZOKTUNK HOZZÁ.
Ha a menekültek akarnának dolgozni, nem lenne baj velük, ilyen szempontból.Jobb élet reménye vonzza őket, látni kell.Sokan nem tudják elképzelni, mekkora szegénység tombol afrikában.Értékrendbeli problémákat is látni lehet,mi nagyon pénzközpontú ország vagyunk, sokat nyafogunk, bezzeg...itt, ott milyen jól élnek.Kevesen gondolunk bele, hogy hol élnek rosszabbul mint nálunk.A pénzcentrikus gondolkodás helyett a saját helyzetünkben a jót kéne meglátni jobban.
Engem mindig érdekelt afrika, el is megyek oda egyszeer, nem is sokára.Vagy Ázsia is vonz.Szomorit, hogy a kormány nálunk a saját gazdagságát tartja fontosmnak,miközben itthon is élnek emberek elképesztő szegénységben, nihilizált állapotban.Nihilcentrikus gondolkodás alakult bennük ki, sokan beletörődtek helyzetükbe.Megszokták.-
A tetüMészáros Lőrinc gazdagsága is véget ér előbb utöbb.Ha egyszerű gázszerelő lenne, honnan kapna 265 ezer forintot percente?tudom, Orbán Viktortól.Nem a vállalkozásaiból.
Felszámolnám magukat a mostani politikusokat is, helyettük rendes , embercentrikus politikusokat tennék oda.
A menekültek korlátozva, szigorú szabályoik mellett jöhetnének európába.Mint Gyurcsány mondta egykor.Egy réaszükkel, jól járna az ország is.Aki nem terrorista, és dolgozni jön ide.Van sok ilyen.
Messze elitélem a terrorizmust, igy azokat semmiképp se szabad beengedni ide se.
Hogy nem szülnek gyereket, az a félelem miatt van.