Egyrészt ez teljesen valótlan állítás. Izrael számtalan alkalommal hajlandó lett volna békét kötni és területeket átadni ( először az ENSZ határozatkor, amivel létrehozták! Elfogadta azt, hogy legyen egy zsidó állam és legyen egy palesztin állam).
Másrészt van erről egy kedves történetem, ami velem esett meg :-)
Egy kedves panelnáci barátommal ( tudod: ökölbeszorult fej, habzó száj, stb :-) elmentünk motorral Izraelbe. Szerbia, Bulgária, Törökország, Szíria, Jordánia és végül Izrael. Szóval egész úton odáig azt hallgattam, hogy szerencsétlen arabok miért nem fojtják a tengerbe azt a néhány millió, gyilkos ge...i zsidót. Aztán Izraelben már másnap olyan heves ingerek érték az én kedves barátomat, hogy kb. a 3. naptól azt kellett hallgatnom, hogy szerencsétlen zsidók miért nem nyírják ki az összes barom törölközőfejű arabot.
Szóval én elmélyedtem a zsidók újkori történetében, az arab-zsidó konfliktusban és bár alapvetően pacifista vagyok, van az a hatzár amikor fegyvert fognék.
Az okt. 7-ei sunyi gyilkosságsorozat is (mint eddig is több száz) ilyen.
Aki pedig védeni próbálja ezeket a sunyi gyilkosokat, túszejtő terroristákat, az pont úgy levetkőzte emberi mivoltát, mint azok a gyáva gyilkosok.