Rysher Creative Commons License 2023.11.17 0 2 2021

Azert az vicces volt amikor Jozsef gyanusan nezelodve, hirtelen a csomagjatol felugorva, azt hatrahagyva elkezd futni... egy repuloteren.

Annak aki esetleg nem tudja, egy repteren szigoruan tilos orizetlenul hagyni a csomagot, ezert a jelenetert (mar ha termeszetesen nem lett volna az egesz mar joelore lebeszelve a biztonsagi szolgalattal) egy jobban felszerelt repuloteren fel perc alatt a nyakadba ugranak a fegyveres orok, es orizetbe vesznek. Talan meg a terminalt is kiuritik.

Szoval aki tavolrol odaszalados lassitott felveteles olelkezest szeretne ilyen helyen, az kozben huzza maga utan a kis gurulos taskajat is.

Borzasztoan unpopularis velemeny jon: A Kevin srac szerintem jobban jart volna a hisztis lannyal. Igen.
Valaki egyszer azt mondta, egy tobbszemelyisegu baratno azert jo, mert a szemelyeben tobb baratnod is lehet egyszerre. :D Es az osszes enjet kimaxolni mar maga egy vicces kihivas.

Nekem ez a Zsuzsi lany egy kicsit olyan mint akinek egy terepasztal az elete, amit raadasul o maga mar elore felepitett, es eszebe sincs megvaltoztatni azt, vagy a sinrol lelepni soha.

Ertem en, hogy egy nagyon komoly lany, aki nagyon komoly es eletreszolo kapcsolatot akar, s nem gurigazik szarral, de a rugalmassagnak meg csak nyomat sem latni benne. Ez a jovoben nagyon sok problemat fog generalni. Es mi ez a 2 honapos szabaly? Ezt mar inkabb nem is ecsetelnem...

De vegulis ki mikor mit keres kapcsolat cimszo alatt, ugye. Ha ez a Kevin ezt a linearis, de biztonsagos dolgot kereste, mintsem hogy megszeliditsen egy hisztis, de legalabb valtozatos es sokarcu not...

Nos lelke rajta. :)

Atletas Gergo es "mindenkepp kirakom a seggem" Kira ellenben tokeletesen osszeillenek, marmar cukik. De tenyleg. Mondjuk a percenkent hetszer csocsizas elott en bort huznek a fogaimra, egy ekkora fogsort telibesmacizni nem tul kellemes. Remelem sikerul nekik egyutt maradni.

Es akkor most beszeljunk mar kicsit az elefantrol a szobaban...

Anna. Nos ezt a teljesen nyilvanvaloan tajidegen, magazinbol kihuzott, kreativok es stylistek altal legyartott karaktert (mert meg csak nonek sem akarom nevezni) mikor loktek le a futoszalagrol? Es hol volt eddig?

Es miert nem maradt ott? Mert ertem en, hogy a tavalyi elszaradt koroszeru lovas gazdaholgy utan kellett valami kepernyore helyezheto dolog, de ezt ennel csak akkor lehetett volna jobban elb*ni,

ha Vajna Timit rakjak oda. Rola meg el is hinnem, hogy nem fullad bele a sajat nyalaba mikozben kezzel meghuz egy melyebben levo lepkecsavart, hiszen a boldogult ferje legalabb tudott marhat pucolni.

Na errol ennyit.