phls Creative Commons License 2000.04.30 0 0 519
Igen, régebben is kérdeztelek, hogy belépsz-e, meg most is az iránt tudakolóztam, hogy a tied-e, vagyis a magadénak érzed-e az egyesületet. (Tudom, úgy is lehetett érteni, hogy a te neved is Írd Jól-e.) Na mindegy, végre válaszoltál egyenesen. Az elsôdleges célunk a hálón elôforduló nyelvi hibák javítása és egy kis, ehhez kapcs. nyelvművelés. A Szabályzat hálóra tétele, ha jól emlékszem, csak késôbb jött a képbe, s – legalábbis így, változatlan formájában – csak másodlagos feladatnak érzem. Így sem lépsz be? Ettôl még azt partizánkodsz, amit akarsz.

Ha nem formai jegyek alapján nézed, akkor 512/4 két további kérdést is tartalmaz. Most kérdômondat formájában fogalmazom meg ôket. A Szabályzat hálósításába...
1. bevonsz engem mint magánszemélyt?
2. bevonod az egyesületet mint egyesületet? (ennek jobban örülnék, de akkor meg kéne kérdezni a többieket is)
Már egyszer írtam: már rég nem Helyesírási Tanácsadó Szótár a neve, hanem Magyar helyesírási szótár. De a lényegben igazad van, bôvíteni kellene.

Az irdjol.hu domainnevet ápr. 14-én tették csak fel a kétheti várólistára (emlékeim szerint elôbb kértem néhány nappal, de mindegy). A nagyobb baj, hogy még mindig ott csücsül, majd szólok, hogy már eleget várt szegény. De ez csak a név tulajdonjogának, ill. lefoglalásának a kérdése. Tartalommal retix fogja feltölteni.