Paradoxie Creative Commons License 2000.04.30 0 0 444
Hali!
Megint irok, van egy otletem miert esett ki a Delta Flyer a slipstreambol : tehat elso temporalis uzenet az uj szamitasokat tartalmazta de utana volt ra valamilyen homalyos emlites Harry reszerol /miutan a doki lehordta ,hogy ne ebben a kritikus helyzetben sajnalkozzon a 150 fos legenyseg "meggyilkolasarol"/ ,hogy a masodik temporalis transzmisszioval megszunteti a slipstreamet - az otletem a kovetkezo bar lehet , hogy nincs igazam az elso "tervezett" uzenet szamitasai is hibsak voltak /"mult:seven emlitette hogy a helyzet stabilizalodik de csak idoleges volt a javulas" a Voyager szinten lezuhant a jeges bolygora mas kerdes ,hogy szerintem ha kb 2 masodpercel voltak tovabb a slipstreamben el kellett volna joval kerulniuk a bolygot sot azt a rendszert is /persze felmerulhetne a kerdes ha a modositasok miatt lepett fel a helyzet akkor mi volt a gond azelott mert eleg valoszinutlen ,hogy 2 rendszer ami slipstreamben merve 2sec tavolsagra van ugyanolyan jegbolygoval rendelkezzen ... de ez most nem erdekes / szoval a masodik transzmisszio szerintem felulirhatta az elsot es azt kapta meg seven hiszen azt beadva azt mondta : a modositasok nem hasznalnak semmit - mi van ha a slipstreamet voltak hivatottak megszuntetni hiszen a 15 evvel kesobbi Harry tokeletesen tisztaban volt a slipstream mukodesi elvevel - masodik szerintem eroltetett feltetelezes :haverom szerint a transzmissioban kuldott valamit ami szetszedte a slipstreamet (na ez mar szerintem tulzas- bar volt ra pelda hogy a warp fieldet valami lebontotta de annyit nem nezek ki a borg kronometrikus implantbol hogy olyan keves energiaval ami a DF rendelkezesere allt "maghasadas" elott lebontson egy slipstream mezot /ja es a slipstreambol eloszor kilepve iszonyuan kozel voltak az alpha kvadranshoz mig a "masodik alkalom" csak 10 evet sporolt meg nekik hat a slipstream ben 2 sec sokat szamit ...

Az impulznal valo becsapodas temahoz csak annyit hogy az enerprisenak a becsapodas elott sikerult valamennyire stabilizalni a palyat es a sebesseguk se volt akkora, legalabb is latszolagosan. A voyager eseteben itt a termeszeti tenyezo is mert a becsapodas kovetkezteben valoszinuleg a foenergiat elvesztettek es a tartakekok se biztos hogy elerhetoek voltak -> eletfenntarto rendszerek felmondtak a szolgalatot -> a jeg bortonebol probal a nehany tulelo kiszabadulni "az elejen szo volt arrol is hogy tobb deck osszezuzodott a jeg miatt vszinu az alsobb szintek a warp kern meg nagy tobb szinten van a hajoban a gephaz is elegge a torzs es a tanyer atmenetben lehet (bocs a kommersz szavakert) tehat a gephaz tuti tropara ment ... Bar szivem majd megszakadt mit csinalt az a szadista aberalt holodoki sevennel nem kerulnek a kese ala ... :)

Na ennyi most mar megyek szunyalni mert vege a dunenek.