Mr.Sla
2000.04.29
|
|
0 0
5
|
Mar egy masik asszem a penteken abortusz lesz cimu topikban kifejtettem az allaspontomat.
Talan a lenyeg.
Az abortusz nem tartozik az alapveto emberi jogokhoz, az eletvedelme annal inkabb. Bizonyos , nagyon jol korulhatarolt esetekben elfogadhato torvenyileg az abortusz (bar meg kell irjam en magam teljes mertekben elutasitom, kiveve ha az anya eletet veszelyezteti a terhesseg, ebben az esetben az terhes no dontese a mervado, talan) de semmi olyan indokkal, hogy nekem most nincs penzem, meg enni sem tudok, meg az ido is rossz, meg a vonat is kesik stb. igenis tiltani kell az abortuszt. Hozzatartozik , hogy szvsz ezzel egyidejuleg a fogamzasgatlast ingyenesse ill. rendkivul olcsova kellene tenni.
Mivel azert ismerem a biologia tenyeket, a terhesseg nem kizarolag a no dolga. Ugyebar ott van a meheben a fejlodo gyermek. Ketsegtelen , hogy a no hordja ki, de hat ez van. Ha ugymond nem kivant terhesseg alakul ki, akkor az bizony problema, de ne a meg meg sem szuletett gyerek megolese legyen a megoldas.
Igen van ket gyerekem , bar a felesegem szulte. A mar fent emlitett masik topicban leirtam, hogy voltak azert korulmenyek. Meg sem oltunk.
Ne tegyetek ti sem!
udv Mr.Sla |
|