tehtube Creative Commons License 2023.11.13 0 0 24756

Igen hasonló arányok egy kis méretben. 25×37×50cm. Mivel értelmetlen mindent úgy csökkenteni. Ezért fele résszámokat alkalmaztam. A tölcsérnéla helytakarékosság miatt vízszintesre vettem és hogy nagyobb lehessen, alul levágtam. De a deflektorjai is ott vannak a polcomon. 2db lett kinyomtatva 10 éve.

Az erőlködő meg szépen szól, de vannak gyufásdoboz méretű IC-sek, amik szintén szépen szólnak párezer Ft-ért. Tapasztalat. Meg súlycsökkentés.

Nagyon sok extrát terveztem hozzá. A lényeg, a kis doboz ne akarjon zenekarban beszállni a versenybe, inkább halkan, szépen szóljon. Hogy egy lakótelepi B3 tetejére téve is lehessen azon este játszani. vagy bármi más orgonán. Mikrofonok (mint Motion Soundnál, beépítve) Igazából mechanikus lezlieffekt, mely szólhat kisszoba-hangerőn, meg kihangosítható tetszés szerint. Sőt, egy vastag huzattal lecsillapítható fejhallgatós használathoz, vagy hangos színpadhoz. 

Szerintem lett volna piaca pl japánoknál, kislakásban élő zenészeknél, meg csak úgy, az orgona tetejére téve. 

Előzmény: tehtube (24753)