Igen hasonló arányok egy kis méretben. 25×37×50cm. Mivel értelmetlen mindent úgy csökkenteni. Ezért fele résszámokat alkalmaztam. A tölcsérnéla helytakarékosság miatt vízszintesre vettem és hogy nagyobb lehessen, alul levágtam. De a deflektorjai is ott vannak a polcomon. 2db lett kinyomtatva 10 éve.
Az erőlködő meg szépen szól, de vannak gyufásdoboz méretű IC-sek, amik szintén szépen szólnak párezer Ft-ért. Tapasztalat. Meg súlycsökkentés.
Nagyon sok extrát terveztem hozzá. A lényeg, a kis doboz ne akarjon zenekarban beszállni a versenybe, inkább halkan, szépen szóljon. Hogy egy lakótelepi B3 tetejére téve is lehessen azon este játszani. vagy bármi más orgonán. Mikrofonok (mint Motion Soundnál, beépítve) Igazából mechanikus lezlieffekt, mely szólhat kisszoba-hangerőn, meg kihangosítható tetszés szerint. Sőt, egy vastag huzattal lecsillapítható fejhallgatós használathoz, vagy hangos színpadhoz.
Szerintem lett volna piaca pl japánoknál, kislakásban élő zenészeknél, meg csak úgy, az orgona tetejére téve.