phls Creative Commons License 2000.04.29 0 0 512
Kedves http!

1. B+ (©retix), az egyesületünk neve Írd Jól. Apropó: valljál már színt, a tied is? Egyszer már kérdeztelek, hogy tényleg belépsz-e, mivelhogy a honlapon rajt' vagy.

2. Ha már megemlítetted, a két szótárhoz szerintem tényleg nem volt jogod.

3. Értsd meg, magánemberként én is uúgy érzek, mint te (s biztos a többiek is így vannak vele). Legföljebb nekem nincs annyi bátorságom (meg honlapom, ahova fölrakhatnám). Mint az egyesület tagja viszont nem tehetek mást, mint hogy ellenzem a jogilag kétes akciókat, mert mást nem rángathatok bele. Azonkívül még el sem kezdtük a működésünket; egy perrel indítsunk?! Plusz azonkívül még nincs lefutva a meccs - a kezdôrúgást tettük csak meg.

4. Az EGÉSZEN más, ha (némileg) eltérô tartalommal akarod. Már 2x is jeleztem, hogy ebben magánemberként szívesen részt vennék, ha engeded. Ha szavazandó, hogy ebben a munkában részt vegyen-e az egyesület (ez szerintem jobb lenne), akkor az én voksom: IGEN.

5. A helységnevek listáját is meg lehet szerezni, de akkor jönnek a földrajzi nevek, az intézménynevek stb. Kinek mi hiányzik jobban. Valahol meg kell húzni a határt. Másrészrôl egész más jellegú változtatások, túlnyomórészt egyszerűsítések és bűvítések is kellenének belé.

6. Már volt róla szó: más a Szabályzat, más a szójegyzék. Az utóbbit nem védi semmi, mert nem mesterséges, emberi alkotás: sem maguk a szavak, sem az egybegyűjtésük módja.