/me nem öreg :)))))
Hogy megveszem-e... én nagyon hajlok rá. Hátravan azonban még a környezetemmel való vívás, akik szinte mind azt mondják hogy túl nagy, minek ekkora autó, no meg meg kell alkudni a tulajjal. Nem sietem el a dolgot... Az is zavar hogy a nepper haverom aszongya nem szabad megvenni mert eladhatatlan légkondi nélkül. No de én nem eladni akarom hanem használni SOKÁIG! :)
A Fordom... na ha látnád :) 1980-as évjáratú Fiesta 1.3L, 368xxxkm-rel. Motor, váltó viszonylag jó állapotban van, fürge és ugrik. A karosszéria az most érte el azt az állapotot hogy elkezdett mindenhol rohadni körben... Nagyon csúnya szegény. Múltkor mosásnál tűnt fel nagyon amikor odamentem a haveromhoz beszélgetni és visszanéztem rá... Cserébe viszont fillérekbe kerül a fenntartása és a szervize. Mondjuk sokmindent magam csinálok rajta, csak télen volt szerelőnél amikor nem volt kedvem aláfeküdni, meg amikor a váltóban a féltengely-szimmeringeket kellett cserélni. Sz'al vidám kis autó, de biztonság semmi.
A Volvo az ellentéte lenne. Szinte mindenben. Nem tudom jó-e ez, de hát a 940-es csak kicsit nagyobb mint amekkora kocsit venni akartam, ráadásul ha beül az ember akkor nem is érzi nagynak. Én legalábbis teljesen jól éreztem benne magam.
A diesel is fura, mert utoljára akkor vezettem diesel kocsit amikor vezetni tanultam egy 1.6D Golffal. Akkor még nem tűnt fel hogy tank :)))
Bka