'napot!
fargo,
nem emlékeztél rosszul, a V70-ről kapott sajtóanyagban is 16 collos féktárcsákat emlegetnek. Tény, hogy ez nem a valós méret, lehet, hogy így hívják azt a méretű féktárcsát ami még megfér a 16-os kerekekkel?
Az autopluszban van egy cikk a V70-ről. Borzalmas.
'Noha a V70 még teljes egészében Volvo-fejleszts, a műszerfal élei, háromszögei már eszünkbe juttatják a Ford New Edge filozófiáját.'
fargo, te is aszitted a próba során, hogy: jé ez olyan mint a fordfikusz! ? :-)) Mellékesen jegyzem meg, hogy a durva nyúedzsdizájn megbukni láccik, lsd. újabb fordok...
'A pedálrend jó, a fék precizitása és nyomáspontja nem. Az ABS és a DSTC ellenben dicséretesen dolgozik.'
Emlékeztek még az automotorundsport tesztre? Maximum pontot kapott a V70 a fékjeire, olyan lassulást produkáltak még melegen és terhelve is. Ezek után aszondani, hogy az ABS meg a DSTC remekül dógozik... Mér, hogy dolgozhat hibásan? Nem müxik, vagy mi?
'Az ergonómia példás, szokni kell viszont a kíváló hangképű Dolby ProLogic hifi kissé szétszórt funkcióit.'
Mármint a kezelőgombokra gondolhatott a szakLáma. Nos, van egy kép a beltérről, meg láttam is a katalógusban a rádiót. Nézzétek meg, semmi nincs szétszórva!
Írják még, hogy csorbát szenvedett a biztonsági imidzs mert a kilincsek nem a hagyományos markolósak kívül. Hát ha valaki ebből erre következtet... + még rövidek a biztonsági övek, így termetes embereknek nem adatik elegendő mozgástér. Ezt meg nem hiszem el. Nem vagy te sem kis termetű nyápicka, fargo, szal milyen volt? Majd megfulladtál benne?
Emellett ír a belső minőségi hiányosságokról (nehezen mozgó ajtók, slamposan varrt bőr, mozgolódó A-oszlop burkolat, labilis tetőkárpit. Hát máshol ilyet nem olvashattam, tfh így volt ennél a gyepált 0-szériás autónál, de úgy van fogalmazva, hogy az ember asziszi ez minden V70-ben így van...
Olvastam egy hírt az új volvoszervízről (Duna Interservice). Reklámszagú volt (minden tökéletes stb.), de volt egy érdekesség: 'a Duna Interservice első volvós ügyfele a népszerű tévés műsorvezető, Rózsa György volt.' Ezek kampányolni fognak a hírességekért! :-) Erős Antónia és a többiek meg mennek a Kártyauccába?
lore