Egy kis fáziseltolódás...
Http: Azért elôtte gondold át, meg aztán várjuk meg a válaszukat (és általában a válaszokat). Ti. ahogy ígértem, írtam nekik (együttműködést ajánlottam), és sok más tudort is megkerestem ez ügyben. A nációjukat nem kell belekeverni, mert ôk itt nem mint hollandok, hanem mint tulajdonosok szerepelnek. A bíróságra meg nem hatsz érzelmekkel. A kulcs inkább a köv. mondatodban van: "Ha egyáltalán van joga.". Nos, ahhez kellene egy kis idô, hogy ezt kiderítsük. Jogász barátnôsök elônyben :-) -- Az utolsó mondatoddal nagyon is egyetértek, ld. (507) vége. Ezt ki kéne dolgozni, még akkor is, ha megnyerjük a szélmalmos-harcot.
Pancho: Az akkortájt volt, amikor épp hogy csak elkezdtem hálózni, úgyhogy keveset tudok Andrassew Iván internettós tevékenységérôl. Az ô kérésére írtam oda Mac-es cikkeket, a fórumokat még nem látogattam. Késôbb találtam egy direkt Ivánt tárgyaló rovatot. Abban teljesen vegyesen írtak jót is, rosszat is a moderálási tevékenységérôl; az eredôje az egésznek a 0 környékén lehetett. Itt szerintem tud nekünk segíteni (nem feltétlenül a weboldalak átnézésének kulimunkájával), mert igazi Internet-guruvá nôtte ki magát az utóbbi években, sok kapcsolata is van. Amúgy meg író, úgyhogy a nyelv tisztasága igazán nem áll távol tôle. Most az Elendernél van.
Mindenkinek: kérem a véleményeteket Andrassew Iván belépésérôl. Pancho, tôled is: igen vagy nem? A dolgot meggyorsítandó, én a fentiek miatt igennel szavazok. A többi dologra is hajtsunk rá! Alapszabály? A szerbektôl azzal jöttünk el, hogy némi töprengés után ontjuk majd a javaslatokat! Ismételten kérek mindenkit: az idôpontok ütközése miatt áldozzon a szorosan vett hétvégéjébôl kb. 3 órát a hivatalos alakuló ülésre, s a neki megfelelô idôintervallumokat tegye közkinccsé itt a rovatban (nemrég tanultam ezt a szót a topik helyett, nagyon tetszik).