Tisztelt Szakértők!
Az alábbi paraméterek szerint kérem, ajánljanak matrac típusokat:
- méret: 160x200
- keménység: extra kemény (ez szubjektív, de nem tudom máshogy megfogalmazni, keményebb, feszes érzést kedveljük).
- árkategória max. 180.000Ft (de inkább lehet kevesebb is, Ikeában néztük a VESTERÖY matracot, az nem rossz, ha nem találunk mást, akkor az lesz VESTERÖY Zsákrugós matrac, extra kemény/világoskék, 160x200 cm - IKEA)
- lehetőleg kipróbálható mintaboltban (előny, ha Szegeden vagy Kecskeméten is lehet, de ha csak Budapest, az is megoldható)
- Edenred kártyával lehessen fizetni
Köszönöm a segítséget előre is.
(utolsó nyaraláson egy apartmanban nagyon jót aludtunk egy kemény matracon, mondom lehúzom a matracvédő sarkát, hogy megtudjam a címkéről, mi is ez, nekem ez kell! Dobtam egy hátast, amikor megláttam, hogy "Dreamzone". Annyit tudok, hogy ez a JYSK matraca, onnan pedig utoljára vennék, valahogy nem bízok bennük, 25 év gari ide vagy oda... de ez annyira jó volt, hogy mondom ennek utánajárok. Hát kiderült, hogy egy csomó féle Dreamzone van, én azt hittem, ez a modell neve, de nem, van vagy 10 féle Dreamzone, szóval nem jutottam előrébb, nincs meg melyik volt az. Voltunk is bent próbálni, de nem találtuk meg az alapján)