phls
2000.04.29
|
|
0 0
507
|
Ez az én hibám, bocsánat. Ugyanis Szab nekem már említette korábban fejméret-növeltetését, csak én ezt elfelejtettem. A szombat vagy a vasárnap, azaz május 13. vagy 14. abszolúte teljességgel biztosan nem jön szóba a kivételes alkalom számára? Gondoljátok meg, pelikánok! – s gyorsan jelezzetek.
retix: Oszt lehet, hogy aztat mi meg szophassuk :-) Ne ess abba a hibába, hogy a tv. szövegébe beleálmodod-hallod a vágyaidat! A tv. nevesítve jogszabályról és szabványról beszél, szabályzatról nem! A jogászok már sokkal kisebb különbségbe is képesek belekapaszkodni. Ld. Fidesz-cég: hiába írta meg Hajdu Péter nyelvészprofesszor, hogy ez a magyarban csak annyit jelent: a F.-szel **vmilyen** kapcsolatban álló cég, a bíróság (vajh miért?) kötötte az ebet a karóhoz, hogy ez birt. szerkezet.
Az oké, hogy a hálóra tételbôl nekünk nincs hasznunk – de ôk mondhatják, hogy nekik viszont káruk van az el nem adott könyvek (után kiesô jogdíjak) miatt. Az viszont igaz, hogy ha egy értelmesebb formában elôállítjuk tartalmilag uazt, akkor abba ôk nemcsak hogy nem köthetnek bele, de az a mi tulajdonunk, amivel még kezdeni is lehetne vmit... |
|