Übü papa Creative Commons License 2000.04.28 0 0 92
Te speaker!
Ne becézz te engem! Én se becézlek.
Egyébként kösz, hogy megszámoztad...

1. Írod: „- hatékony kormányzati rendszer*
dajcstomi minisztériuma – „
Most, hogy a sikkasztó Kovács úr pere zajlik, és kiderült, mindenben Deutschnak volt igaza, én nem verném a nyálam a helyedben, mert eláztatod magad.
1.1.) Attól, hogy Kovács sikkasztott, még mindig nem értem, mi szükség a Dajcsériumra?
1.2.) Egyeztesd már az alanyokat, kedvesem, mert a másik speaker betegre pirulja magatokat!
2. jól, a körülményekhez képest kevés surlódással működő koalíció” pepópali, dávidibolya –„
Pepó Pál a helyén, Dávid Ibolya meg veletek flörtöl. Egyzetess az elvtársakkal, hogy ez most baj, vagy jó. Megjegyzem Kovács László főelvtárs még a Bóczot is dobta, csak, hogy Dávid Ibolyka orcájára mosolyt csaljon. Na de ettől még a koalíció azért stabil, nemde?
2.1.) Olvasd el figyelmesen, amit a nálad bölcsebbek írnak. Lyó a koalíciótoknak ibolyka szervezkedése vagy nem? kovácslaci mellesleg nincs a koalíciótokban, nem tudtad?
3. „- tandíjmentes felsőoktatás - vissza a szocializmus vívmányaihoz, annak esélyegyenlősége nélkül – „
Mert a tandíjmentesség az esélytelenek esélyeit rontja? Nem mennék el helyedben a diákok közé - ilyen balfaszkapitalista dumával.
3.1.)A tandíj felelősséget teremtett volna és kialakulhatott volna egy tanulásfinanszírozási rendszer, ami a balfaszkapitalistáknál tűrhetően működik. Igenis nincs esélyegyenlőség, mert az a párezer forintos tandíj (PhD hallgatóként rezzenéstelen arccal én is befizettem, ellentétben veled) a járulékos költségek mellett jelentéktelen. Komoly ötvenes (konzervatív) professzorokat halottam aggódni affelől, hogy nem tudják az anyagiak miatt kitanittatni a fiaikat. Akkor mit mondjon egy szerencsétlen alkalmazott?
4. „alanyi gyes visszaállítása (helyes családpolitika) - vissza a szocializmus vívmányaihoz, a születések száma
általában csökken, sok cigány családban a gyerekek az eltartók –„
A gyed miatt csökken? Utálod a cigány gyerekeket? Horn is mondott ilyeneket.
Nem a gyed miatt csökken. Csodálkozz, pártod& lormányod fejlett cociálpolitikája ellenére.
A cigánygyerekek utálása a te asztalod. Én tényt közöltem.
5. „- családi pótlék iskola látogatáshoz kötése (leszakadt kisebbségek felemelése) +
- családi adózás felé lépések (gyerek kedvezmény érvényesíthetősége apa-anya)
egyet előre, kettőt hátra – „
Ha az apa után is jár gyerek kedvezmény az már visszalépés?
5.1.)A jelenlegi adórendszer, az a visszalépés. A családi adózás felé pedig egyetlen valós lépést se tettetek
6. „- infláció visszaszorítása
hát ahhoz a sokat szidott bokros csomag is kellett „
A Bokrosnak nem az infláció csökkenését, hanem magát az inflációt köszönhetjük, hogy fordulna fel ott, ahol van.
6.1.) Ha nem lenne elcsépelt, azt mondanám, üres konzi demagógia. Inkább egy kis gondolkodásra hívnálak fel: hasonlítsd össze azon volt szoc. országok gazdaságát a miénkkel, ahol elmaradtak a megszorítások!
7. „- privatizációs döntések felülbírálása - leállított fölös hőerőmű építés?
- fölös költségek visszafogása (Nemzeti, 4. Metro, televízió zsugorítás stb.)
mivel semmi sem készült el, a pénz meg szépen fojdogál erre térjünk vissza a ciklus végén 0 „
Neked a sok száz milliárd az semmi? Bolsi nagyvonalúság! De ezt már ismerjük …
7.1.)Mutass nekem egyetlen fillér megtakarított pénzt! Mondom a ciklus végén!
8. „- lakáshitelek indítása
azt talán a bankok indították... 0 „
Persze, kamat emelés helyett, csupán jószándékból (?!). Hogy ehhez az érdekeltséget az állam teremtette, az semmi.
8.1.)Ha bankok nem látnának az ingatlanpiacban fantáziát, a kisujjukat se mozdítanák. Engem speciel qrvára zavar, hogy a korom és a gyereklétszám (1) miatt eleve kizártak a kedvezményezettek közül.

9. ”- autópálya lobby letörése - matrica bevezetése
heti matrica! – „
Vegyék a hetit a gazdagok, a szegények évit vesznek tizedáron.
9.1.) Ez itt akkora emeletes ...ság, hogy szó nélkül hagyom.
10. „- autópálya program indítása - csökkentett költségen
kié lesz a babaruha?, önkétes lemondás az EU-pályázatról – „
Hornék alatt 3 milliárdba került 1 kilométer autópálya, mert kellett még a bolsi pereputtynak is adni, most 800 millióba.
Fizessék ki a bolsik a különbözetet és maradhat az üzlet nekik.
10.1.) Mint 9.1.)
11. ”- árvízek hatékony kezelése* ?
- búza, sertés válság helyes kezelése
? Torgyán minisztériumára gondolsz? „
Arra, meg hogy végre nincs agrárválság, és az agráriumra annyit költhet a tárca, amennyit a cocik is követeltek
Torgyánnak. Szerencsére azonban nem a vörösbárók kapják, ahogy azt elképzelték.
11.1.) Tehát szerinted a mezgazdban "minten nagyon szep, minten natyon jo", és még jót is vörösözöl.;-)
12. „- arányosabban funkcionáló állami media (TV, rádió)
az meg mi az ördög? Az arányosan funkcionáló, meg az állami média. Mert ha ennek állami médiának kell lennie, ez
teljesült. „
Még nem egészen, de fejlődünk.
12.2.) Irány a Balkán. Itt rádió Milosevics!
13. „- következetes NATO külpolitika a Jugo válság/háború idején ?
- határozottabb határonkívüli magyarság támogató politika?”
- erőteljes EU csatlakozási mozgás a nemzeti érdekek hangoztatása mellett
????????????
- középeurópai összefogás forszírozása, jó szlovák, lenygel kapcsolatok
biztosan „ - önálló külpolitikai vélemény ügyes megjelenítése akár gyakorlatiasan és a szükségesnek megfelően
elhatárolódva az Eu-tól is (önálló osztrák politika)? Mi az Istennyila az az osztrák politika? „
Mi az istennyila? A nemzeti szellem erősítésére irányuló lépések Ausztriában, magyarországon. E nélkül nincs Eu
csatlakozás..
13.1.) Hát ez bizony szerencsétlen egy szám. Nem csatlakozahatunk Európához, ha nem fogadjuk az EU fekete barika kancellárt. Ez igazi birodalmi logika.
14. „- nemzeti szellem erősítésére irányuló lépések
Ez tetszik nekem. Mitől is nemzeti a FITYISZ? Mert ők azt mondják?
Mert a választók mondják. Persez a horni mittudoménhányezer éves millienium az kóser vol?
1!.1.)Mennyi választó is? Szám szerint? És nem mondják, legfeljebb hiszik, mert a FITYISZ őket is rendesen megvezette. Mint téged...
15. ”- átgondolt, konzekvens lépések miatt javuló közbiztonság
Hol? Milyen lépésekkel? „
Sitten és bíróság elött a a bolsi garnitúra.
15.1.) Fröccs, fröccs. Itt bizony a bolsik lopnak, rabolnak és gyilkolnak... Mint '19-be. Nem hívták valamelyik felmenődet véletlenül Prónaynak?
16. „- a politiki közélet tisztítására tett helyes kísérletek (átvilágítás szélesítése)
Jó lenne már gazdasági téren is átvilágítani a t. politikai közéletet. Tíz évvel a csere után már csak a hülyék tartanak itt
bolsevista puccstól. „
Van, ami még a bolsi puccsnál is rosszabb. Ezért kell az átvilágítás.
16.1.) No világosíts FÖL. Mi is rosszabb annál?
17. ”- kommunista anomáliák visszaszorítása (pártház kvóta csökkentés, csillebérc)
Eddig úgy tudtam Anomália demokratikus ország. Mi hülyeség ez megint? „
A tolvajlásnak vége elvtársak. Kifelé a jogcím nélküli rosszhiszemű birtoklókkal!.
17.1.) Mint '5.1.)
18. „- jó kommunikáció, általában nyugodt, érthető hangvétel
No itt szilárdult meg benem, hogy provokátor vagy. „
Akadnak még, akiknek ez sem elég érthető, de majd megértik.
'8.1.) Majd ha a pofájukkal töröljük fel a vérüket ami a törött orrukból kifolyt! Remek jövőkép.
19. „- pozitív iránykitűzés(minimálbér drasztikus emelés) az alkalmazottak életszinvonalának javítására
Én mint közalkalmazott, ez évben FITYISZT kaptam, jövöre ha sikerül nekik ez a csinos minimálbér-buli, még azt se.
Az életszínvonalam, valahol a kavicsbánya (tudod melyik?) békájának hátsója alá került. „
Mostmár értem, hogy a bolsik miért cidriznek ennyire a minimálbér duplájára emelésétől, holott éppen Szekeres
elvtárs javasolta tavaly tavasszal a Parlamentben elsőként. Nem egyeztettél bolsikám az elvtársakkal, avagy csak
akkor jó a jó, ha miszopjuk?
19.1.) Nem tehetek róla, ha szeKERES ugyanolyan demagóg hülye, mint jelenlegi vezetőink. Mit adj Isten, nem egyeztettem, valahogy mindig elfelejtek nekik szólni. Csak belökök valamit, oszt a végén ők szívják. Nem szörnyű?
válasznak ennyi

Egy pozitív dolog azért van a mondandódban. Már nem komcsizol, hanem bolsizol. Ez így korrekt. Viszont, ha engem cimkézel, légy szíves használd a komcsit és tartózkodj a bolsitól.
Pazsalujszta.

Gyerekeim!
Hogy lehet, hogy én sohse fogom ki a visszafogott és intelligens speakert, aki más topikokba írogat. Nekem mindig ez jut. A régi speakeremet akarom!

Übü papa

Előzmény: speaker (89)