Okossy Domonkossy
2023.11.08
|
|
0 0
12021
|
A színésznő megjegyzései nem nyerték el az apja tetszését. Jon Voight színész azzal vádolta a lányát, akivel egyébként nincs jó kapcsolatban, hogy hazugságokat terjeszt a közösségi médiában a háborúról. Voight egy háromperces videóban magyarázta el az X-en, hogy miért csalódott a lánya nézeteiben. Szerinte az izraeli hadseregnek meg kell védenie a földet és a népet. „Ez Isten földjének, a szent földnek, a zsidók földjének a történelmének a lerombolásáról szól” – mondta Voight, aki szerint ez háború, és most már nem lehet civilizáltan intézni.
„Izraelt megtámadták, a terroristák ártatlan csecsemőket, anyákat, apákat, nagyszülőket vettek célba. És ti bolondok, akik Izraelt tekintitek problémának, nézzetek magatokba, és tegyétek fel a kérdést: Ki vagyok én? Mi vagyok én? És kérdezzétek meg Istent, hogy az igazságot ismeritek-e meg, vagy hazudnak nektek és csak követtek másokat? Mert, barátaim, akik megértik az igazságot, azok látják a hazugságot” – mondta Voight az amerikai zászló előtt. |
Előzmény: zicharonot (12020)
|
|