Jani-wan. Creative Commons License 2023.11.06 0 0 83684

"Az éppúgy toxikus, amikor páran szeretnék kitárgyalni az új dolgokat, és jön a lesajnálás, igénytelenezés."

Válaszold már meg legyél szíves a következő kérdéseket:

1. Páran szeretnék kitárgyalni akik között nincs olyan akik más véleményen vannak mint te?
2. Ha valakik nem úgy gondolják mint te, akkor ők cenzúrázzák magukat, mert vannak akik bármiféle értelmes érv alátámasztása nélkül kikiáltják őket toxikusnak?

3. Neked mitől toxikus az IGAZSÁG?

"Nem tudom, miért nem lehet megérteni, hogy ..."

Vagy inkább szó nincs semmi ilyesmiről, csak te hitetted el magaddal, hogy ez valamiért azt kell vonja maga után hogy tilos kimondani az igazságot ha az negatív arra nézve amit te máshogy gondolsz.

Talán próbáld magadnak megválaszolni, hogy te miért nem tudod megérteni, hogy sokak számára a "logikai hibák és fasságok" teljesen tönkreteszik az egészet, mert nem elégszenek meg azzal hogy látnak egy csillagrombolót meg egy X-szárnyút.

"Mellesleg most nézem újra a The Expanse ..."

És tényleg nagyon gyenge volt a szereposztás.
Akik szerintem jók voltak az Avarsala, Bobby a marsi tengerészgyalogos csaj, Drummer és a "Belter" parancsnok, és a Roci pilótája, akit az utolsó szezonra kinyírtak.

Azaz csak egy jól megválasztott szereplő tartozik a Roci legénységébe, annak ellenére hogy végig ők voltak központban.
A két főszereplő, Holden és Naomi meg ritka gyenge volt. Naomi ráadásul rohadt idegesítő is.
De nagyon jó volt a történet, végig érdekesek voltak a cselekmény szálak, jól volt megcsinálva az egész sorozat. Mondjuk rohadt sokat kellett agyalni az elején hogy ki kicsoda és mi micsoda.

Egy szó mint száz, szerintem itt mindenki kiegyezne egy ilyen minőséggel a Star Wars sorik esetén is, annak ellenére, hogy egyes állítások szerint "A mi elvárásainkat nem lehet teljesíteni"

Előzmény: Biga Cubensis (83680)