Calamayca 2.0 Creative Commons License 2023.11.06 0 1 17547

van oka, de nem tartozom magyarázattal ... kezdtem az elején, de úgy döntöttem, nem fogok hason csúszni, azért, ami jár, diagnosztikai eljárásokért privát fizetni, amit aztán félresöpör a szakorvos, 3-4 hónapos vérképekre, EKG-ra sorbanállni, miközben fájdalmat nem csillapítanak, kórelőzmény felvételekor telefonon 25 másik beteget diagnosztizálnak, én meg ott ülök, és 15x megszakítva a kínjaimról beszélek, és ki tudja, h a 10 perces vizit alatt melyik 20 másik beteggel kever össze az orvos, mert összekever ... 

arra kérlek, ne told rám a magyar mészárszék egészségügy felelősségét, ne testálj rám azért felelősséget, mert legalább a méltóságomat igyekszem őrizni a végsőkig.  

a tockos nő aljadékságának semmi köze ahhoz, h miért nem fordulok orvoshoz ... 

és vagy legyek hiteles neked pöcsétek nélkül, és ne basztass orvoshoz menéssel, fogadd el, hogy tapasztalat alapján nem megyek, okom van rá, vagy vegyünk érzékeny búcsút a picsába, mert állításaimat nem fogom oknyomozó újságcikkekkel, nyomortanulmányokkal, amiket mindenféle tanárok szignóznak igazolni, mert az én szavam, tapasztalatom, megéléseim hiteltelenek, azokat mindenféleképpen valamilyen tekintélyszemély(ek)nek hitelesíteni kell ... 

pá!

ne kérdezz hülyeségeket ... 

Előzmény: MrJones512 (17546)