Calamayca 2.0 Creative Commons License 2023.11.05 0 1 17544

ilyen ez Dzsonszi ... elfogyott a szó ...

a piacon felejtettem ... a felnőttem kísért el, minden sor után meg kellett pihennem, de ugye a fáradtság is mind hamarabb, és nagyobb ütemben érkezett, és amikor egyszercsak lecövekeltem, mert nem tudtam már tovább menni, hátulról érkezett egy nőtől egy tockos ... odavetettem neki, h jézusa születését már nem kell velem ünnepelnie ezen a világon, de vegyen rá garanciát, h érte visszajövök, és most legyen boldog, és elégedett, mert legalább bánthatott valakit, aki még itt van ...
eléggé beszart, még keresztet is vetett :DD ...

deee ... nem, nincs szó, nem akarom elemezni ... mennék már ... ha kérdenéd, h egy piaci affér miatt-e, hát akkor azért ...

köszben megnésztem a XII. kerületi turul sztorit, amit II. VH-s áldozatok emlékműveként aposztrofálnak, egy csomó névvel feliratozva ... zsidókat foszogató nyilasokkal a felsorolások között, és nem 1-2 van említve, hanem több tucat ... akik módszeresen kínozva küldték a halálba őket, szűzeket gumibottal becstelenítettek meg, férfiaknak kalapáccsal verték  szét a péniszüket, sokszor élőket is elevenen meggyújtva az áldozatokkal megásatott halálgödrökben ... és nésztem a dokufilmet, és látám a hegyvidéki önkori szavazását a gyalázat további sorsáról egy közelmúltbéli ülésről a szobor további életével kapcsiban, és Kovi Gerivel együtt összesen négyen mondtak nemet rá ... Pokorni aszitte, etikus, mikor azt monta, h ő nem szavaz, merthát mégiscsak a nagypapi is benne vót' a legkegyetlenebbek között ... és ezeket látám, és gondolám a piaci tockost osztó nőről, akit fizikailag zavart a 48 Kg-m a térben, és gondolom, h ő az aki jelent, aki ruhákat, jegygyűrűket válogat a fosztogatásokból, és utána emlékműveken szerepel a neve ... vagy éppen lesz belőle kerületi PB-elnök ... 

miről írjak, beszéljek, mikor ezeket a sorokat írom immár bő 20 perce, lihegve, kimerülve, beszakadó háttal, hogy ezeknek a fizikai megterheléseknek mi a hasznuk vajon? kit szórakoztat ez, kit gondolkodtat ez el, ki nem szarja le, és ki demhedne fel a nyilasok, vagy a tockos nő védelmezésére, lelne pillanatot életükben a hősiességre?

köszben nézem a Fehér Könyveket is 18-28 éves gyerekek kibelezett fotóival, akiket ugyanezek daraboltak miszlikbe ... 10 Ft-s kurvák, stricik, rablók, akik ma hősök, és ilyet kimondani is bűn ... 

hallgatok a technológiai fejlődés gyorsaságát követni nem tudó emberekről, generációkról, hogy hülyülnek bele, őrülnek megfele ... a Földnek is hamarosan vége ... 

nem, nincs szó, se remény ... és ahhoz képest meg kimerít az írás is ... értelmetlen minden ... 

#mindmeghalunk ...

Előzmény: MrJones512 (17543)