DiVeR Creative Commons License 2000.04.28 0 0 85

Sziasztok Nissanosok!

Örömmel konstatáltam, hogy van Nissan -fórum, amelyet már rég kerestem, és jobb híján nemrég indítottam a www.auto5.hu -n egyet.

Nekem egy '93 5 ajtós NISSAN Primera 2.0SLX -em van. Nagyon király kocsi, gyorsul mint a megriasztott vaddisznó (na annyira biztos nem mint egy 200SX stb.) viszont 210 -nél még teljesen stabil és viszonylag csöndes.
Nemrég tetettem rá sportkipufogót, azóta nagyon megfürgült. (A minap lenyomtam egy Crysler cabriot a Váci úton lámpától-lámpáig, valami májer amerikaival, pedig mekkora motor lehetett abban...)
Nekem mostanában 10l körül fogyaszt, de nyomtam is neki eléggé, most nyugisabban megyek, direkt, aztán majd meglátjuk...
Valaki hasonló kocsival, fogyasztási adatot tudna mondani?

Az új Primerát úgy elk'félték kinézetre, hogy nem hittem el. A hátúlja olyan csúnya lett, brrr.
Mit tettek azzal a szép hosszú mutatós hátsó lámpatömbbel. És mi ez az erőltetett lekerekítés hátul? Előről, meg belűlről OK. Habár az eggyel ezelőtti előlről is jobban tetszett.
De oldalról is el lett bszva. Az egyel ezelőtti klasszisokkal szebb.
Bocs mindenkitől, aki most vett új Primerat... Egyébként biztos nagyon jó gép.

Egyedül vagyok ezzel a véleménnyel, és konzervatív maradi vagyok, vagy osztja valaki a nézeteimet?

Ez a Renault hatása? Mert ha igen akkor még egy ok, hogy ne szeressem a franciákat...