atherton_ Creative Commons License 2023.11.04 0 1 10977

nem írtam olyat, hogy keveslem és nem dehumanizálok semmit.

és nem tudom, hogy jött ki neked 10000 palesztin. tudtommal senki nem számolt meg pontasan még ott semmit.. lehet kevesebb, de lehet több is.

"nálatok"

kiknél? én nem állok egyik oldalon sem!

nem érdekel sem izrael, sem palesztina, csinálják csak úgy ahogy akarják. ez nem az én ügyem. én nem ebbe ártom bele magamat. tegyen mindegyik a saját meggyőződése szerint. (annyit mondtam csak hogy izraelnek joga van ott létezni, és ha a palesztinok nem képesek megbékélni, akkor elég nagy az arab világuk izraelen kívül is..)

én európa és a fehér rassz oldalán állok, ez az ügyem, így nekem elsősorban brüsszellel van bajom, meg a általános képmutató jóemberkedéssel miközben a saját sírunkat ássák.. és azzal, hogy innen akarják megítélni, hogy ott mit és hogy kellene.. miközben európát teszik tönkre, mert annyira "jól sikerült" nyugaton az integráció, hogy kötelezően szét akarják osztani a "kiváló munkaerőt".. nyilván ez önmagában is egy beismerés hogy egy ordas kudarc az egész bevándoroltatás.. de mégis folytatják, és én nem szeretnék európai gázát meg kalifátust, pedig időkérdése és ez lesz, ha így folytatjuk..

az iszlám potenciálisan egy szélsőséges, harcos, hódító vallás.. intoleráns.. ha egy jámbor muszlimnál egyszer valami miatt betelik a pohár, akkor radikalizálódik, és kész ideológiai öntettel öldöshet hitetleneket szakmányban..

de nektek vérezzen csak a szívetek a palesztin áldozatokért, az enyém a mi gyerekeinkért és unokáinkért fog, mert az lesz itt is, mint ott okt 7.-én. és megint nem tanulunk belőle, hanem 1-esre vizsgázunk a szépelgő elveinkkel.. és bárgyúsággal.. és siratjuk a muszlimokat..

a pokolba vezető út pont az ilyen merő jószándékkal van kikövezve, mint amit itt toltok, meg mindenütt ez folyik.. és engem ez basz fől.. robogunk tovább a szakadékba, mert ne legyen kétséged európa népei a következő eu-s választáson is ugyanúgy megszavazza a hóhérjait ahogy eddig is, hiszen nem ellenük tüntet sosem.. most sem.. hanem a nyomorult palesztinokért.. ez az ami kell nekik.. a bárgyú birka jóemberkedés..

Előzmény: X700 (10971)