Billabong Joe Creative Commons License 2000.04.28 0 0 83
ANYU XXXnem tudom meg tudod e értetni azoknak akik a mostani kormány ellen vannak,hogy félre értik a demokráciát.Tüntetést vagy felvonulást mindenhol és mindég be kell jelenteni és annak rendesen botránymentesen kell végig menni..
ESBETA FÉRJE,Az elozo kormányban hányan jutottak olyan vagyonhoz ami nem illettemeg oket?
ARGENTINA.Mond nálatok a nyugdijasoknak jobb sorsuk van.Már értem aki állami nyugdijból él.Az igazi demokráciában van jog és van kötelesség.Az utóbbit az emberek próbálják meg magyarázni vagy elferditeni.Olyan,hogy teljes szabadság NEM LÉTEZIK.Ha létezne abba az anarchia is beleférne.
DEREK,Te az ugynevezet igazi demokráciában élsz,Csak remélem Magyarországon nem lesz az mert ami nálatok van az nép ámitás.Azzal,hogy mindenkinek joga van fegyver használatra az és ezáltal irtják egymást,már lassan az ovodisták is gépfegyverreln mennek az oviba.Azzal,hogy látszolag mindent megengednek teljesen korcsá teszik Amerikát.Annyira naivok,hogy a sötét afrikai népre is ráakarjá eroszakolni a demokráciát.Ahozz,hogy jó demokrácia legyen egy országban a gyeplot kézben kell tartani.Lásd SINGAPORE-t ahul guided demokrácia van.Milyen szépen müködik.Igaz,ha az amerikaiaktól függöt volna egy pár évvel ezelot megváltoztatták volna mikor égyik fiucskáját aki vétet a törvény ellen meg korbácsolták.
Bizzatok a fiatal kormányban mert az o kezük még nem sáros és az a jó ,hogy támadják mert jól dolgoznak.Hibát csak az a kormány tud elkövetni amelyik dolgozik.
Egy baj van csak,hogy nem engedik oket erosebben fellépni azok ellen,akik ellopták az állam vagyonát.
Ha Antal Józsefet firtatom,nagyon jó államférfi volt,de rossz politikus.Nem volt alkalmas Vezeto poziciora , mert nem tudta megválogatni embereit.
Én most olvastam eloször ezt atopikot,elnézést kérek a hozzászolásomért.
Üdv.Joe
Előzmény: anyuxxx (65)