lore Creative Commons License 2000.04.28 0 0 1951
Jó reggelt!

guruló,
megjött a mail, rakjam fel a képet? Persze a rendszámot kiszerkeszteném. Ja, csodaszép az autód! Mint egy új!

fargo,
nem figyelsz, vagy szivatsz? Szóval: lore építőmérnök!
Nincs mit nézni az extrás lapon, tök üres, lehet mozgolódni!
S40-est egy Audival? ÁÁÁRRRRGGGHHHH! Bár az arány nem romlik nagyon, eddig csak a többszázezret futott 200-asok és 700-asok vontatták a töbszázat futott A6-osokat! :-)

Templar,
turbodologhoz nincs mit hozzátennem. Persze értek hozzá! :-))))))))

Bka-,
légy üdvözölve, kívánok szerencsés volvos jövőt! Mint újdonsólt topiklakó, van nick-magyarázatod? Leveli vagy varangyos? :-)

TRIZNYÁK,
nick ügyben te is adós vagy, bár ez nem kötelező. Mailed megkaptam, bizalom természetes. Ezt döncsétek el ti, hogy akkor most ingyenszerverezünk vagy valaki bevállalja a saját szerver-vinyóját. Vitassuk meg!
Anyukád háza még áll? :-))

Harvester,
Vagy Dr.-ing Harvester PhD? Hol voltál? Várj kitalálom: villanykar? A betonbunkerhasonaltot meg se hallottam, bár mint mondtam nem az én asztalom!

Bolas!
Kedvem mindig lenne, időm nem mindig. Még nem tudom, hogy szombaton dógozok-e, de ha igen akkor is jó lenne pihenésképpen összekoszolni magam (meramúgy patyolattiszta vagyok kívülbelül :)). Hol csináljuk? Nálunk vagy nálatok? Lehet, hogy nálunk a jobb, mer be lehet állni az udvarba. Vagy a völgyben is? Mi lenne a probléma? Megkérdezhetnénk a topikunk szaktekintélyeit, nehommá egy jogász meg egy építésznélkülimérnök barmolja az ajtókárpitot ahol akár még tranyókba is botolhatunk!

Nahali
lore