kirsan Creative Commons License 2023.11.01 0 0 49384

Az biztos, hogy a ha átalakító készletet szereltek be az azért volt, hogy kiváltsák a kettőstömegű lendkereket. Sajnos az a gond, hogy az nem véletlenül van benne. Igaz drága, habár már csak 78 ezer a kocsidba, míg amikor nekem volt 150 ezer volt. Ha nem okozott gondot, akkor ne rakd vissza a kettőstömegűt. De nálunk a cégnél akik lecserélték átalakítottakra, azoknál sokkal nagyobb gondot jelentett, amikor elkopott a kupplung. Volt akinek a váltóját törte el! A kettőstömegű csillapít a motor és a váltó között, hogy a nagy teljesítmény ne tegye tönkre a váltót, vagy a többi alkatrészt. Mivel nekem még iszonyúan drága volt régen a kupplung csere, megfogadtam, hogy olyat veszek, amiben nincs kettőstömegű lendkerék. Na ebben az esetben nekem a nyelestengelyt tette tönkre a kupplung, amikor tönkrement. Attól kezdve szólt, amíg meg nem szabadultam tőle. A barátomnak szétesett a kinyomó csapágy és szétnyírta az önindítót. Ezek mind peugeot-k. Most van ilyen és olyan autóm is, de nem tudom, hogy mi a jobb. ezzel csak azt akarom mondani, hogy átalakító használata esetén, lehet, hogy más hibával is kell majd számolni, mert nálunk a cégnél nem volt olyan eset, hogy ne lett volna, ezért megoszlottak a vélemények a beépítéséről.

Előzmény: Sidra87 (49383)