anyuxxx Creative Commons License 2000.04.27 0 0 78
Kedves PD !

A FIDESZ részéről megnyilvánuló agresszivitásról nem én beszéltem, én csak reagáltam rá.

Kosztolányi D. idézett mondata nagyon is udvarias, az agressziónak nyomát sem látom, hogy jön ez az általam emlitett gorombaságokhoz.Torgyán féregirtása valóban otromba volt, el is vesztette miatta a választásokat.

A Nemzeti Szinház megkezdett épitkezésének leállitása és a 4 Metro épitésének elhalasztása szerintem a józan ész győzelme az értelmetlen megalománia és egy szük réteg érdekeit szolgáló pazarlás felett.
Torgyán és FRADI-val kapcs-ban éppen az jut az eszembe, hogy tudtommal éppen Máté et. akarta megvenni az FTC-t és ezt nyilvánvalóan pénzmosásra kivánta használni pártja támogatására.
Simicskával kapcsolatban amit én tudok, azok véleményem szerint hecckampányok voltak, nem tudok róla, hogy lett volna olyan ügye, ami indokolta volna az ellene inditott vádakat.
Juszttal kapcsolatban nem tudok objektiv lenni, mert az a pasas annyira ellenszenves nekem és müsoraiban annyira nyiltan és nyilvánvalóan részrehajlóan baloldali riporter, hogy én a magam részéről csak örülök, ha eltünik a porondról.
Ennyit tudok irni Neked hirtelen kedves PD.
A többit majd máskor.
Üdv: Anyu

Előzmény: Törölt nick (76)