Jani-wan. Creative Commons License 2023.10.29 0 0 83645

Ok.

De rákattintottam, és ezen lehet hogy átsiklottam mert hosszú.

És ott van az is előtte hogy "myself" amire utaltam, és ami megváltoztatja a jelentést. Ha ezt így berakod, és nem csak a két szót akkor elkerülhető lett volna vitatkozzunk róla.

De valóban ezt mondja, hát akkor ez van.

Vagy nem.

Például eszembe jutott hogy lehet hogy csak polkorrekt akart lenni hogy a vókok ne kössenek bele? Ami kiderülhet abból ha esetleg van még olyan nyilatkozata ahol saját magát így határozza meg, és akkor valóban így van, hogy részben nőnek tartja magát.

Na én utánanéztem, és van interjúja pont ez miatt a cikk miatt, ami miatt le lett itt a t. magyar cikkíró által nőzve.

https://www.cbsnews.com/news/billy-dee-williams-clarifies-he-is-not-gender-fluid-the-undefeated-esquire/

"Williams made headlines last week for telling Esquire, "I say 'himself' and 'herself,' because I also see myself as feminine as well as masculine. I'm a very soft person. I'm not afraid to show that side of myself." 

Some took this to mean Williams considers himself gender fluid, but the 82-year-old told The Undefeated in no uncertain terms that despite the occasional use of female pronouns, he considers himself a man.

"But what I was talking about was about men getting in touch with their softer side of themselves," Williams said."

Tehát egy rohadt szó sem igaz abból hogy nőnek érzi magát. Pont azt fogalmazta meg amit én is írtam ezzel kapcsolatban.
Sajnos ez megint egy példája a média elkorcsosulásának, hogy nem tényeket akarnak hírül adni, hanem szenzációt, botrányosat, megosztót. És roppant szomorú hogy embereknek ezekkel az álhír terjesztőkkel szemben kell megvédenie magát.

Előzmény: Stratonicus84 (83642)