"oké, szerintem meg az a rosszindulat, hogy eleve rosszindulatnak tulajdonítva söpröd le azt, amit a másik ír neked."
Lótúrót sem söpörtem le. Csak kérdeztem. Teljesen félreértelmeztél te itt mindent. Van itt gond rendesen.
A rosszindulatú írás amikor ekézel valamit vagy valakit, de nem magyarázod meg azt ami pedig magyarázatra szorul.
Az meg ha valaki rákérdez, mert nem írsz semmi konkrét magyarázatot, az nem rosszindulat, sem pedig lesöprés!
Még hogy magammal vitatkozom LOL. Ez jó nagy hülyeség, ahhoz ugyanis nem kellene ide beírnom semmit. De nagyon úgy tűnik már ez is sok neked, és ezért a fejedben mindenki hülye rajtad kívül.
Rossz hírem van, te nálad van a probléma.
És még mindig nem mondtad el, hogy mitől nem starwarszos!
"hogy nem death star a nem starwarsos hanem körülötte a dizájnos-csicsa"
És ez sem magyarázza meg hogy mitől nem starwarszos ez, csak azt hogy a dizájnnal problémád van. Hogy konkrétan mi, az nem derül ki.
De lefordítom már neked magyarról magyarra hogy megértsd. Mitől nem starwarszos az "dizájnos csicsa" ahogy te hívod?
Mert én nem látom hogy a "csicsa" olyan kirívónak tűnne, hogy szúrná az ember szemét.
Viszont már nem érdekel a válasz, nyilvánvalóan úgysem tudsz rá válaszolni mást mint hogy MERT AZ NEM STARWARSZOS.
"és bár nem működött a képfeltöltés (nagyon jól tudom, hogy kell ide képet berakni) de felraktam amoda a kedvedért, legjobb tudomásom szerint regisztráció nélkül bárki megnézheti.. kösz hogy erre sem voltál képes, hanem inkább beraktál irreleváns képeket helyette.."
1. Nekem (!) nem működött a képfeltöltés akkor. Nem tudtam feltölteni! Én! Nem te.
2. Ez sem nyert. Megnéztem a képet. De minek? Hiszen pont ugyanezt már felraktam korábban.
3. Nem irreleváns képek. Mind a filmből van.
Hát valahogy semmit sem vagy képes felfogni, majd mindenféle hülyeséget találsz ki. Így tényleg nehéz.
"minden objektívnek van ilyen torzítása ..."
Ez kb. senkinek nem tűnik fel rajtad kívül.
"ő majd jól megmutatja, milyennek kellene lennie a tökéletes OT-nak.."
Na és ezt sem sikerült megértened. Nem mutogatott semmit hogy kellene. Saját magának csinálta és közzétette.
"ahogy az igénytelen cg is csak szarabb az SE-ben"
Az megint nem derül ki hogy mégis mitől lenne az szarabb, és lehet hogy inkább csak veled van a probléma.
Én ugyanis személy szerint nem tudom hogy tetszhet valakinek jobban néhány távoli pöttyöcske mint a felszálló x-szárnyúak közeliben. (ezt akartam legutóbb felrakni, amit sikerült szintén félreértelmezned)
Akinek ez tetszik, hát nézze a pöttyöket, de sosem fogom megérteni, hogy mitől jobb a pár pöttyöt nézni.
De részemről a téma be van zárva.
Nem érdekel mitől jobbak a pöttyöcskék, mitől "nemstarwarszos" a "csicsa", meg az sem hogy az objektív minimálisan torzított aminek az alig-alig, már ha egyáltalán észlelhető hiánya olyan rettenetes szentségtörés.