oké, szerintem meg az a rosszindulat, hogy eleve rosszindulatnak tulajdonítva söpröd le azt, amit a másik ír neked. annyira nem értve azt, hogy sokszor magaddal vitatkozol, nem is velem. épp azért ismételtem meg, de még mindig nem érted, hogy nem death star a nem starwarsos hanem körülötte a dizájnos-csicsa, amit a kedvedért ki is emeltem a képen, hogy lásd miről pofázok.. és bár nem működött a képfeltöltés (nagyon jól tudom, hogy kell ide képet berakni) de felraktam amoda a kedvedért, legjobb tudomásom szerint regisztráció nélkül bárki megnézheti.. kösz hogy erre sem voltál képes, hanem inkább beraktál irreleváns képeket helyette..
Az egész filmet talán hordó-torzítással fényképezték és ez meg eltér vagy mi?
pontosan, kb. minden objektívnek van ilyen torzítása, de a nagylátószögűknél a szembetűnőbb, ill. a szélesvásznú filmek anamorfikus (anamorphic) előtétlencséje még jobban kihangsúlyozza.
és gipszjakab, önjelölt starwars-javító kisiparos, arra nem volt képes, hogy photoshop-ban kicsit rátorzítsa (kb 1. perces meló) azt a kéretlen widget-kreálmányát, ha már annyira csúcsprofi, hogy ő majd jól megmutatja, milyennek kellene lennie a tökéletes OT-nak..
És mitől lenne jobb ha élénkebb lenne a színe?
valószínű csak szarabb lenne. ahogy az igénytelen cg is csak szarabb az SE-ben.
sc38: szerintem azért baromság, mert még sithek bosszújában se tolták ennyire túl a párbajt.. vörös folyosókkal, mittudomén már mikkel.. már épp csak az hiányzott belőle, hogy az öreggel felmossa padlót egy partvist használva tom és jerry módra..
Egyébként meg az artista szót a magyar nyelvben a cirkuszi előadóművészre használjuk, és nem minden művészre. Őrájuk a művész szót használjuk.
tipikus példája a jóindulatú "csomó a kákán" esetnek. és ne is zavarjon hogy komputeres berkekben sokszor így hívják a grafikusokat artistának az angol artist szóból ferdítve.. (ami amúgy eleve fellengzős, mert a legtöbb grafikus egyáltalán nem művész, hanem sokkal inkább csak iparos, ami nem lekicsinylés feltétlenül..)
ok, szerinted kis részt, szerintem meg nagyrészt.. a lényeg, hogy még számodra is van olyan ami szar.. és maradjunk is ennyiben.. ízlésről vitatkozni amúgy is értelmetlen.
Hát de nézd azt, és ne foglalkozz ezzel, azt jónapot. Nem értem a problémát.
nem foglalkozom, eddig is csak azért foglalkoztam vele, mert nem értetted, de már egyértelmű hogy soha nem is fogod.