"... egyáltalában nem starwarsosak és nem is követik az objektív hordó-torzítását"
Jó, ezt még mindig ne mértem, mert megint leírtad ugyanazt, ami nem magyarázza hogy mitől nem starwarszos.
És mit számít bármiféle objektív hordó-torzítása? Az egész filmet talán hordó-torzítással fényképezték és ez meg eltér vagy mi?
Nem használok Imgurt. A franc se bohóckodik valami más oldalra regisztrációval. Ide akarom felrakni, legyen megoldva egyszerűen. Kiválaszt, feltölt, elküld, ennyi. (és most műkszik is)
"oké, akkor mutasd meg, hol volt még ilyen dizájn-csicsa bárhol az OT-ban ha annyira starwasos szerinted???"
Szerintem az eredeti nagyon fapados volt és sosem voltam vele elégedett, mindig zavart hogy milyen gagyi.
És tessék. Itt van.
És szerintem pontosan ebben a szellemben lett ez is megcsinálva. Egyáltalán nem ugrik le a vászonról hogy hú mennyire eltér a képi világ. Mert nem tér el. Pont olyan mint a Jedi visszatérben. Szóval szerintem teljesen starwarszos.
"persze. ha még lenne további vadászok a háttérben az méglátványosabb lenne, ha meg egy csillagromboló is, akkor pláne.. épp csak tökmindegy"
Csak ésszerűtlen lenne. Csillagromboló meg nem is lehet ott. Amit ideírtál ez csak rosszindulat.
"ha egyszer én az eredetit szeretném látni.."
Hát de nézd azt, és ne foglalkozz ezzel, azt jónapot. Nem értem a problémát.
"egyébként meg ilyen alapon akkor a vader-kenobi párbajt is lecserélhetnéd arra az "sc 38 reimagined" badarságra.."
Már megint a rosszindulatú jelző, mindenféle racionális magyarázat nélkül.
Egyébként meg szerintem a reimagined egy sokkal reálisabb párbaj annak a fényében amit tudunk. Az eredeti a gagyi, mert nem tudtak jobbat. De nem ez volt az elképzelés!
"Mona Lisa ..."
Akárhogy is, annyit tudunk hogy a művész azt festette amit akart. Ergo a photoshoppal is pontosan ezt csinálta volna.
És mitől lenne jobb ha élénkebb lenne a színe?
Egyébként meg az artista szót a magyar nyelvben a cirkuszi előadóművészre használjuk, és nem minden művészre. Őrájuk a művész szót használjuk.