Paleokrites Creative Commons License 2023.10.25 -1 0 14000

https://termeszetdoktor.hu/kerdesek/41

 

'' Magyarországon azért van annyi gyomor- és bélbeteg (ebben világelsők vagyunk!!), mert nálunk az étkezések végén vannak a desszertek, s nem az étkezések elején!!! Ezért 100 emberből 95 mozgó pálinkafőző is egyben, mert ha az először elfogyasztott, nehezen emésztődő ételre ráeszünk egy könnyebben emésztődő ételt, amely nem tud kiürülni időben, mert előtte van egy a gyomorban hosszabb ideig tartózkodó étel, akkor az így elfogyasztott étel elkezd erjedni, rothadni és ilyenkor már a gyomorban etil- és metil alkoholok keletkeznek melyek közül különösen a metilalkohol nagyon veszélyes, mert méreg!!! Az etilalkohol meg tápláléka az emésztő rendszerben lévő gombáknak! Az ilyen mérgek közömbösítésre a máj fokozottabban elkezdi termelni a koleszterint. Tehát valakinek a rossz ételtársítás, vagy a rossz étkezési sorrend miatt is magas lehet a koleszterin szintje, akkor is ha nem visz be a szervezetébe semmilyen koleszterint tartalmú táplálékot.n "

 

hajrá adventisták, hajrá egyetek élesztőfasírtot kenyérrel és szőlőlével! :)

Előzmény: híg ember (13995)