Új MHH-val kapcsolatban: Hammer barlang és többi bolt elég valószínű ma délutánra, újságos biztosan nem. Talán holnap... Persze mindez függ attól, hogy a szerkesztőségbe megérkezik-e a lap a délelőtt folyamán. Reménykedünk...
Prisoner:
Új Maident még nem hallottam, mindössze négy számba lehetett belehallgatni, arra is csak az EMI irodában volt mód, miközben metalra nem éppen éhes EMI-alkalmazottak elnézően mosolyogtak a képembe és próbálták leplezni, hogy a pokolba kívánnak a szobájukban döngetett Maidennel együtt :-)
Ha jól tudom, mindenütt hasonló a helyzet, a kalózcuccok/mp3 félelmek miatt csakis az EMI képviseleteknél lehet meghallgatni az anyagot az érdeklődő újságíróknak, el nem hozható.
Még nem szóltak, hogy a teljes anyag megjött volna a magyar EMI-hoz, de a korábbi tapasztalat birtokában nem vagyok abban biztos, hogy egy órán át ott akarok ülni :-)
A négy szám ígéretes volt, igazi Maiden, a három gitár azonban csak ritkán tűnt fel, Nicko meg duplázót használt itt-ott. A felfokozott várakozás szerintem nem tesz majd jót az anyag első megítélésének, de hosszabb ismerkedés után egy jóféle Dickinsonos Maiden anyag lesz ez. A négy szám között nem volt igazán gyors, de a lemezen állítólag lesz. A dallamok terén néhol érezni az utóbbi Dickinson dolgokat is, ami szerintem nem baj. A hangzást tökéletesen nem lehetett megítélni a körülmények miatt, de jól szóltak a dalok.