Biga Cubensis Creative Commons License 2023.10.22 0 0 83590

Annak ellenére, hogy én hűséges Zahn olvasó vagyok (bár az új ifjabb Thrawn kalandjait nem bírtam végigolvasni), szerintem a Thrawn trilógia a sequel filmek ismeretében értékelődött fel. Emlékszem még, hogy sokaknak nem tetszett pl a klónjedi C'Baoth vagy épp az ysalamirik.

Csak hát a Disney-nél úgy gondolták, ők ettől jobbat tudnak, de végül kiderült, hogy a Zahn sztorival is jobban jártunk volna.

Egyébként nemrég láttam egy videót Zahn-al, azt kérdezték, hogy tetszik-e neki a Mandalorian és az Ahsoka. Lehet, hogy van valami szerződése, hogy csak ezt mondhatja, de azt válaszolta, hogy neki tetszettek és nagyon örül, hogy egyes karaktereit viszontláthatta.

Fura egyébként, hogy a Zahn könyvekből pont Luke és Leia szerepére emlékszem kevésbé, inkább Thrawn-Palleon, Karrde-Mara Jade kalandjai vannak előttem. Meg a noghrik. Ha nagyon megerőltetem magam, Leia a nogriknál diplomatáskodott, Luke meg a ysalamiriken csodálkozott és itt is majdnem mindig elkapták. Végül Thrawn-nak se volt valami dicső pályafutása, a saját testőr noghrija nyírta ki.... 

Szóval azért olyan forradalmi sztoriról nem beszélhetünk, de még mindig konzekvensebb történet volt, mint RJ és JJ közös alkotása :)

Előzmény: Mlle. Grenelle (83589)