Hiryu27 Creative Commons License 2023.10.21 -1 0 83575

reddit bejegyzés: 

5 éves lányomnak először mutattam be rendesen a Star Warst. A szövegkörnyezet szempontjából az elmúlt pár évben figyeltem a klónok háborúit, szóval a Jedi ötlete a háttérben állt előtte Anakin, Obi és Ahsoka karaktereivel, és a IV-et néztük, amikor 4 éves volt, így tudta. Vaderről, de az Anakin-dolgot addig titkoltam, amíg elég idős lett ahhoz, hogy megszerezze, ami most az. Szóval kronologikus sorrendben néztük, a 3. rész után véget ért a klónok háborúja és egy csomó lázadó, plusz egy Obi Wan-rajongó szerkesztette az OT-t és most a PT-t. Most őrjöngő rajongó, és szereti a sorozat mély történetét.

Amit szívesen néztem az ő szemén keresztül, az az, hogy mindent szeret, amit a közösség utál. Gyerünk:

Nyilvánvalóan szereti Jar Jar Binks-t. Nevetett mindenen, amit csinált, több Jar Jar-t akar az összes filmben. Szó szerint azt kérdezte, miért nincs annyira benne a többiben, nagyon megzavarodott, amikor azt hallotta, hogy népszerűtlen.

Szereti a kis Anit, különösen a droidhajót pusztítja el a végén. – Valóban nagyszerű pilóta!

Nyilvánvalóan nagyon szereti Padmét és a haját, később folyamatosan hívja Leia Padmét, ahogy megyünk.

Kicsit zavaróan tini Anakin. Szereti a romantikus jeleneteket a mezőnyben a II-ben, szerinte mindez csodálatos. Nagyon empatikus volt Ani számára, még azelőtt, hogy észrevette volna, hogy Vader felé fordul.

A III. rész egyébként jó, és imádta. Teljesen megdöbbentett, hogy Palpatine egy Sith Lord, és nem hitte, hogy Anakin eleshet és Vaderré válhat egészen a végsőkig, amikor felveszi az öltönyt. A Padme haldoklásával kapcsolatos összes dolgot elmagyaráztam neki, hogy Palpatine elvitte az életerejét, és teljesen bevállalta, ez nagyon bevált neki.

Az Obi Wan show váratlan siker volt. Nagyon szerette Leiát, annak ellenére, hogy nem hitte, hogy tíz éves ("nem sokkal nagyobb nálam!"). Imádtam az inkvizítorokat és Revát, abszolút imádtam a Vader-cuccokat Obival, teljesen működik egy zökkenőmentes karórán.

Ahogy az OT-hez érünk, újabb meglepetések. Nem szereti Hant, nem szereti, hogy rosszindulatú mindenkivel és Leiával, nem szereti, ahogy kapzsiságot lőtt (még provokált is!), nem rajongója. Luke langyos, szereti Leiát és Obi Want (megöregedett!), a droidok pedig azért cselekszenek, hogy fenntartsák az érdeklődését.

Kicsit összezavarta Yoda az empire-ben, mert annyira más és trükkösebb, mint az előzmények korszakában, de szereti a bábut. Utálja landót. Még mindig nem vagyok elképedve Han miatt.

SZERETI EWOKS.

Most mentem az ST-re, és csak néztem a TFA-t, amit nagyon jól fogadtak. Kedveli Reyt és Finnt, mert folyton azt hiszi, hogy már mindketten Jedik, és az előzménykorszakban eltöltött idő miatt kissé elfáradt a Jedik hiánya miatt. Azt gondolom, hogy a Palpatine-felfedéssel kapcsolatos vége fel fogja pusztítani a fejét, és nem hiszem, hogy egyáltalán fel lesz háborodva Luke miatt a TLJ-ben. Túl hamar visszamegyünk és megnézzük az Ahsokát, mert az tényleg lebegteti a hajóját, a lázadók felénél járunk, és ő máris nagy Sabine és Ahsoka rajongó, szóval, ha ezt kombináljuk egy egész Hayden Anakin epizóddal, az lesz a csúcs. Star Wars neki.

Még valami, valahányszor azt hallja, hogy "rossz előérzetem van ezzel kapcsolatban", nevet, és azt mondja, hogy "klasszikus Star Wars". Ez az én csajom!