Biga Cubensis Creative Commons License 2023.10.17 0 1 83525

Szerintem az Andor és az Obi-wan sori meg pont minket célzott, más kérdés, hogy előbbi túl is lőtt a célon komolyságban, az utóbbi meg teljesen felesleges volt. A Mando/Boba Fett/Ahsoka meg egyértelműen a Rebels-en és Clone Wars-on felnőttekeknek/rajongóknak szólt-szól. 

Egyébként valami jelöléssel tényleg sokat tehettek volna, hogy kisebb legyen a régi rajongók felháborodása ahogy Atherton írta, jelölhették volna Filoni műveit mondjuk Young Adult Star Wars kategóriával. Én egyébként anno nem néztem végig a Rebels-t, pedig volt benne egy-két jó sztori, de nem bírtam én se a szögletes grafikát és karaktereket. Viszont azt gondoltam, na ha valaki egyszer megcsinál ebből hasonlót élőszereplősen, igényes külcsínnel, akkor kíváncsi leszek rá. De akkor sem gondoltam, hogy azt az élményt egy lapon emlegetném az OT filmjeivel. Kicsit hasonló feeling, mint amikor bűnös élvezettel Jedi Kristályt olvasgattunk a régi időkben, hozzátéve, hogy "jó jó de ez nem igazán SW". Most meg milyen jó emlék látni egy ilyen Roburt.

És teljesen igazad van, azzal, hogy Lucas eladta a jogokat, teljesen lemondott arról, hogy az ő elképzelései szerint folytatódjon a történet. Innen már rendkívüli szerencse kell ahhoz, hogy egy olyan rendező kerüljön valaha az SW direktori székébe, aki valami hasonló komolyságú és drámai történetet le tud tenni az asztalra, mint a régiek. Se RJ, se JJ, se Filoni nem ilyen. Hogy ez azt jelenti-e, hogy az is sokkal jobb lett volna, ha az OT után nincs többé kontent, ha csak ezzel kell beérjük, részemről a válaz nem. Én pl örülök, hogy van egy Rogue One és láttam megvalósulni tök jó dolgokat, amik csak könyvekben vagy rajzfilmben léteztek (és nem a bálnákra gondolok).

Előzmény: smile64 (83524)