"Izraelt két frontról támadták hétfőn a palesztin erők(10. 16.), a Hamász rakétazáport zúdított Izraelre, Tel Avivot és Jeruzsálemet célozva meg , miközben a Hezbollah bejelentette, hogy eddig ötöt talált el. az izraeli hadsereg észak-izraeli pozícióiból. A Hamász támadása alatt a Kneszetben (az izraeli parlamentben) zajló háborús tanácskozás éppen folyamatban volt, de ez megszakadt, a résztvevők gyorsan kiürítették a termet, hogy menedéket keressenek... Netanjahuéknak nagyon kellett ez a háború, nemcsak azért, hogy az olajpiacot átrendezzék, kiirtsák a palesztinokat, de hogy Izraelben eltöröljék a COVID-népirtás nyomait is! Igazi kazár trükk volt ez! Véres és aljas! Feláldozva magukat az izraeli állampolgárokat is. "
Ez már tényleg röhely! Eddig azt hittem, hogy én viszem el a pálmát, mikor többször ide a Fórumra azt írtam, hogy az EU vezetősége azért folytat öngyilkos politikát, mert a csúcsvezetők többségét (Ukrajnában gyártott, speciális kábítószerekkel) beetették, amiről nem lehet leszokni és így zsarolják öket, mert ha nem kapják meg "napi" adagjukat, akkor rettenetes kínok között kimúlnak. Látom viszont, hogy rajtam is túl lehet tenni. De amúgy a fenti megoldás semmiképpen sem életidegen azoktól az állatoktól, akik ilyen magas pozícióban vannak és az emberséget "irányítják". Egyébként ha a 8 milliárd embert fél milliárdra akarják csökkenteni, akkor tényleg rafinált megoldásokat kell választaniuk.