Én nem vennék ilyet. Ennyiért akkor már egy kis szalagcsiszolót, aminek a másik oldalán köszörűkő is van. https://2energy.hu/termek/szalagcsiszolo-3/?gclid=CjwKCAjw-KipBhBtEiwAWjgwrJF5QMhxd7x_QJaO1Pgw_V8fXicrx3H-QE7dbu2nrK9cZUB0BasWRRoCOWUQAvD_BwE) Minden szempontból jobb a sarokcsiszolós adapteresnél. Nem kell szerelgetni, bekapcsolod, és forog. Ráadásul, a sarokcsiszolók motorjának nem is kell hosszú folyamatos használat, és máris felforrósodnak - majd leégnek. Márpedig egy szalagcsiszolót tipikusan hosszabb ideig pörgetünk folyamatosan, mint egy flexet - aminél ugye gyakoriak a megszakítások. Nem jó az adapteres megoldás, ha van jobb.
Nekem van nagy szalagcsiszolóm, de én csináltam egyet magamnak, mert tényleg eszetlenül drágák (a nagyok). Nem mondom, hogy egyszerű volt, főleg úgy, hogy semmit (csak a csiszolószalagot) nem vettem hozzá (régi használt motor, a görgők is saját gyártmányok, a váza hulladék vasakból, stb.). De téged erre nem biztatlak, tényleg nagyon munkás dolog. Lásd pl. a fenti linkemet, de az csak esetleges találat, nyilván meg kell nézni az Árukeresőn, és egyéb helyeken. Ráadásul, a nagy szalagcsiszolókhoz igen macerás csiszolószalagot venni (1500 mm és fölötte), ilyeneket természetesen a szerszámboltok sem tartanak, még a nagyok (Praktiker, OBI) sem, csak rendelni lehet a netről, jó drágán. Kis szalagot sokkal könnyebb venni.