e-smoker Creative Commons License 2023.10.13 0 2 1960

Komolyan mondom, valami blokkolja a neuronhálózatodat. ENSZ határozat. Van zsidó, és van palesztin állam. A zsidók elismerték a határozatot, de az araboknak nem volt ez halal. Aztán, nekimennek az arabok a zsidóknak. És ez még párszor így történik az elmúlt 60 évben.

Béke az olajfák alatt, nem lesz. Ehhez nem kell nagy ész tudni, hogy egy puskaporos hordó ami ott van. Tegnap már leírtam, csoda kell, hogy ott legyen béke. Azt is leírtam, Izrael is tudja ezt, és folyton túlélésre játszik. A hétvégi brutális támadás után, nem fogja magát vissza a zsidó állam. Szerintem, teljesen érthető okból. Az amúgy is rohadtul arabok iránt elfogult ENSZ, már most háborús bűnökkel titulálja Izraelt. Még be sem melegítettek, de már megy a sivalkodás. Tüntikézés. Az iszlám fogjon össze, és tegyen pontot ennek végére. 

Mégis, mit gondolnak a világ humanistái? Lenyeli valaki azt a terrort amit kapott Izrael, és egy bocsikával elintézhető?" Jajj! Elnézést! Véletlen odafújta az ejtőernyőt Izraelbe a szél, és ha már ott vagyunk, Allah kedvére is teszünk."

A kényelmes Európából, USA-ból, Ausztráliából osztják az igét humanistáék, de puskaport még nem szagoltak azok, akik erről a szeressük egymást gyerekekről regélnek. Majd hamarosan megszagolják azt a puskaport, ha elszabadul Európában a dzsihád. Jelenleg ott tartunk, hogy az iszlám kihasználja a hasznos idiótákat, majd másodrendű állampolgárt faragnak belőlük a Korán utasítása szerint. És akkor, eufemisztikus voltam a "másodrendűvel".

Előzmény: North Bay (1953)