hamvasat Creative Commons License 2023.10.12 0 1 88662

Laferi!

Osztom Mosquito tanácsát, addig keresd sz orvost, míg nem találsz olyat, aki foglalkozik veled.

Nekem egy nagyon profi gyógytornászom van és mesél olyan dolgokat, amikről még orvostól nem hallottam.

Hogy csak egyet említsek, 22 éves koromban 6 hétig lázas voltam, mint kiderült a mandulám miatt. Kivették, jobban lettem, de kihullott a hajam onnantól lassacskán és azóta reumás problémáim vannak gyakran. Hol itt fáj, hol ott. Jellemző, hogy ha valamimet túlerőltetem, akár 1-2 évig is fáj utána. Sosem jöttek rá, hogy mi bajom.

A gyógytornászom sok ilyen esetet mondott, amiket az orvosok többsége tünetileg próbált kezelni, nem az okot feltárni. De aki nem adta fel, ott gyakran kiderült, hogy valamilyen izületi- vagy más gyulladást okozó baktérium van jelen testszerte, ami be-belobbantja. Ezt több paciense esetében góckutatás feltárta. Volt akinél egy célzott antibiotikum kúra, volt akinél egy fog kihúzása, vagy éppen az adott baktériumtól való megszabadulást segítő diéta hozott végleges eredményt. Sok példát hozott fel. Ha januárig nem javulok, én is elindulok ezen az úton.

62 évesen még azért nem adnám fel a dolgot. Persze nem vagyok s helyzetedben...

Előzmény: laferi (88660)