Calamayca 2.0 Creative Commons License 2023.10.10 0 0 17500

Ezzel szemben egy nehézsúlyú bokszoló ütése elérheti akár az öt tonnát is.

ez a kismacska elugrik előle ... nehézsúlyú boxoló pedig mérje fel, h gyilkos erejét ki ellen használja, mert lecsukják ... am ez a cicus tud bánni bottal, nunchakuval, karddal, legyezővel, tőrrel, stb ... ;) dehát nyilván a keleti harcművészetek az önvédelemre összpontosítanak, és nem a támadásra, szóval nehézsúlyú boxoló ellen legjobb a futás ... mármint az ilyen lányoknak, akiknek az alkata, több évtizedes gyakorlásuk megengedi ... de láttam olyat is, hogy egy fejrúgással közelített egy ilyen lány egy drabál állat felé, és az elkapta a lábát, de a csaj nem esett kétségbe, mert lendületből a nyakára hágott a faszinak, pillanatok alatt földre vitte, és ott mindenféle hadműveletek után összecsomagolta ... 

nekem nagyon ifjú koromban ma már gondolom, h edzői hibából úgy ment ki a térdem, h a hátulról való támadást gyakoroltuk, és egy 185 magas faszit dobtam át a földre ... ilyen lábkitámasztós művelet volt, de gyenge volt a térdízületem, és keresztszalag szakadásom lett ... nyilván nem kelletett volna akkor még a 90 Kg-s faszit ide-oda dobálnom ... fél éve jártam oda, és nagyon béna is, meg gyenge is voltam. nem lett volna szabad ezt a gyakorlatot csinálnom, csak pár évig formákat, erősítéseket ... 

Előzmény: MrJones512 (17497)