Valószínűleg én már egy kiégett vén fasz vagyok, de ezeket a kommenteket nem tudom hová tenni, amik a youtube-on felbukkannak, mintha másik mozit néztünk volna... Ilyenkor elgondolkodom, hogy tényleg én vagyok ennyre megkeseredve, begyepesedve, hogy semminek nem tudok örülni??? Bár lehet ezeket tizenéves arcok írták...
Néha megijedek magamtól, aztán feljövök ide, és megnyugszom, hogy nemcsak én vagyok ezzel így
@LEV-1138
18 órával ezelőtt
Nekem ezzel a fináléval ez a sorozat lett a kedvenc Star Wars...élőszereplős tartalmam. Kedvenc érám továbbra is a Clone Wars. Pörgős fénykardpárbajok, izgalmas volt ahogy fel akartak jutni a Chimérára, Ezra hazatérése. Én biztos vagyok benne, hogy a flottával való viszontlátásból csak egy részletét láttuk most.
Most jöhet a film, Dave Filoni rendezésében, alcímnek mondjuk: A Birodalom örököse... ja,várjunk, előtte még kell egy második évad. Mondjuk, ez utóbbi a sorozat nézettsége és értékelése alapján eléggé valószínű. Előbbi még sok rekordot is meg fog dönteni , fogadni mernék. Mondjuk megérdemli.ny gyöngyszem:
@brigi_bix7
18 órával ezelőtt
Egymás után 3-szor néztem meg ezt az évadzárót mert egyszerűen nem bírok betelni Thrawnnal. Most volt igazán önmaga az egész sorozatban.Tökéletesen kikerekítették azt a jellemét miszerint számára addig érdekes valaki míg közösek az érdekeik majd mikor fordulat következik be az események alakulásában onnantól fogva vállat ránt és azt mondja: Bevégezte a feladatát és amúgy is szükséges veszteség...Éljen a Birodalom 😊 Zseniálisan Thrawnos momentum!😂😍Mindent és mindenkit alárendel a saját céljai érdekében.Imádtam továbbá azt is ahogy a végén Ahsokának is odaszúrt még egyet majd nyomott egy kövér gázt és mint a gyalog kakukk elhúzott a Perideáról 😄 Óriási arc😂
A zombi osztagosok is menők voltak bár akadt némi logikai bukfenc a gépezetben mert volt osztagos akit lelőttek, megrázta magát majd továbbment (mint minden normális zombi) de volt olyan akit lelőttek és elvágódott mint akit fejbe vágtak egy serpenyővel🤔Ezt úgy nem értettem hogy ez min múlik de why not 😅 Ilyeneken nem botránkozunk meg...
Azért örültem volna ha így az évad végén legalább egy utalást kaptunk volna arra hogy Baylen kit vagy kiket is keresett valójában a Perideán de nyílván ha lesz második évad akkor bőven lesz idő ezt is kifejteni.
Egyébként azon gondolkoztam hogy tulajdonképpen Ahsoka és Sabine vissza tudna térni ha nagyon akarna nem?Mármint az űrbálnáktól Ahsoka megint kérhetnének egy ingyen fuvart.